Neljapäevast sõidab buss taas mööda Metsa tänavat

Tänasest on Metsa tänav liiklusele avatud, homsest sõidab mööda Metsa tänavat ka buss. Foto: Arvo Tarmula
Tänasest on Metsa tänav liiklusele avatud, homsest sõidab mööda Metsa tänavat ka buss. Foto: Arvo Tarmula

Neljapäevast taastub linnaliini number 3 marsruut mööda Metsa tänavat.

Ajutised peatused Tallinna maanteel ja Niine tänaval on viidud tagasi oma algsesse asukohta Jalaka ja Metsa tänava ristmikul Jalaka peatusesse. Homsest sõidab buss taas Kastani kaupluse peatusest mööda Tamme tänavat, üle Tallinna maantee ja mööda Metsa tänavat.

Metsa tänav avati liiklusele kolmapäeva hommikul kell 10.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments