Läänemaa JK tõusis esiliiga B-s taas kolmandaks

Läänemaa JK esindusvõistkond publikut tänamas. Foto Raido Rotberg

Eile Haapsalu linnastaadionil 213 pealtvaataja silme all peetud jalgpallilahingus õnnestus kodumeeskonnal võtta väärtuslik 4:3 võit Viimsi üle.

Arvestades asjaolu, et viimases omavahelises mängus jäädi võõrsil viimsikatele koguni 0:7 alla ning Viimsi oli kümne vooru järel tabeliliider, on läänlastel rõõmustamiseks kahtlemata põhjust. Läänemaa JK peatreener Theimo Tülp ütles enne mängu „Kodus oleme kõigile rasked vastased.”

Juba mängu teisel minutil teenis kodumeeskond penalti, mis jäi realiseerimata. Viie minuti pärast avasid vastased Ken-Marten Tammeveski väravast skoori. Läänemaal õnnestus 29. minutil Juhan Jograf Siimu abil viigistada. Poolaja üleminutitel määrati läänlastele taas penalti ja seekord Martin Salf ei vääratanud ning poolajale mingi eduseisus.

Teise poolaja 65. minutil viigistas Viimsi Markus Valkna väravast. 72. minutil määrati Läänemaale taas penalt ja sellegi vormistas Martin Salf väravaks. 87. minutil lõi läänlaste eest neljanda värava platsil turbokäigu sisse saanud Kristo Enn. Mängu üleaja esimesel minutil toimetas vastaste mängija Rasmus Kala palli taas Hendrik Sihi valvatavasse puuri, kuid enamat nad seekord ei suutnud.

Viimsile oli see sel hooajal alles teine kaotus, varem on neid suutnud võita vaid Harju JK, kes peale eilset tabelit juhtima läks. Läänemaa JK tõusis teist korda tabelis kolmandaks, mis on senine kõrgeim väljavõideldud positsioon esiliiga B-s.

Läänemaa JK vormis tuli eile esimest korda platsile Alex Roosalu. 22aastane mängumees teatas alles hiljuti profikarjääri lõpetamisest ning saabus nädalapäevad tagasi Viljandi JK Tuleviku ridadest Läänemaale.

Läänemaa JK järgmine mäng peetakse juba sel laupäeval, 17. juulil kell 19:30 Haapsalu linnastaadionil, kui külla sõidab Nõmme Kalju FC U21

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments