Öörahu rikkumised on sagenenud

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Nädala jooksul sai Haapsalu politsei väljakutseid öörahu rikkumistele, liiklusõnnetustele ja löömistele.

Haapsalu piirkonnavanema Indrek Tohteri sõnul on viimasel ajal sagenenud teated öörahu rikkumistest. Eelmisel nädalal alustati kahel korral öörahu rikkujate suhtes ka väärteomenetlus.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ei tea
2 aastat tagasi

On sagenenud, aga kas midagi on plaanitud ka kuidas tõhusamalt selliseid rikkumisi lahendada? Peksmised, öörahu rikkumised, vargused, tapmised? Mida teete, et see statistika ainult hullemaks iga kuuga ei lähe? Huvitav, kas Haapsalust on politseiuurijaid ja teisi sarnaseid ametnike vähendatud, et kuritegevus kasvab kiiremini, kui covid nakatumine? Väike linn ja niipalju jamasid

To eitea
2 aastat tagasi
Reply to  Ei tea

Süüdi on ikka politsei ja ametnikud, et pätid kaklevad ja öötahu rikuvad… Vaata peeglisse, enne kui politseid ja ametnikke ja üldse teisi süüdistama hakkad!

Ei tea
2 aastat tagasi
Reply to  To eitea

Politsei, kulla inimene ongi selleks loodud, et ennetada kuritegevust, tegeleda tagajärgedega, omada informatsiooni kohalike kohta, tegeleda ümberkasvatustööga ja suunamisega. Arvate, et politsei peab ainult katkist numbrimärgituld kontrollima sõidukitel? Eksite. Mina ju ei saa arreteerida pätte, pean ikka abi kutsuma ja see ongi ok. Kedagi ei süüdistata, vaid tõstatasin küsimuse, mida on tehtud, et kuritegevuse statistika ei tõuseks nii kiirelt nagu seda on nüüd viimasel ajal juhtunud. Mina olen üks paljudest, kes maksab töötasu politseile ja minul on õigus selliseid küsimusi esitada. Ma ei saa aru, kuskohas siin süüdistust märkasite? Õppige loetud tekstist aru saama!

SaeMees
2 aastat tagasi

Joodikutest ju elab terve meie majandus kuna Põlevkivi müümise keelasid lillad ära

Tähelepanu
2 aastat tagasi

19.juuli rikuti öörahu Kuuse tänaval? 19.juulini in veel aega, kui just pole tegemist mõne eelneva aastaga.