Tuudi jalgpallur Virgo Vallik lõi Premium liiga ilusaima värava

Virgo Vallik on just löönud 18 aastaselt võiduvärava Nõmme Kaljule. Foto: Liisi Troska/jalgpall.ee
Virgo Vallik on just löönud võiduvärava Nõmme Kalju võrku. Kuu hiljem valiti see Premium liiga ilusaimaks. Foto: Liisi Troska.

Premium liiga 2021 hooaja aprillikuu viie ilusaima värava sekka mahtus ka Pärnu JK Vaprus ründaja Virgo Valliku soolovärav Nõmme Kalju vastu.

Tuudilt pärit 18aastane ründetalent, kes käesoelval aastal Premium liigas platsil käinud juba kümnel kohtumisel, pani aprillikuu valimised pika puuga kinni.

Soccernet.ee lugejad andsidd Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi kasvandikule koguni 49,8% häältest.
Võit oli ülekaalukas –Zakaria Beglarišvili kogus 28%, Mihkel Järviste 15,9%, Frank Liivak 3,2% ja Sergei Mošnikov 3,1% häältest. Kokku andis oma hääle 1249 jalgpallifänni.

Vallik on seni Eesti kõrgseltskonnas platsil käinud kõigis kümnes Premium liiga kohtumises. Kirjas on tal kaks väravat, lisaks aprillikuu ilusaimale väravale, skooris ta veel ka FC Kuressaare vastu.

Alates 2017. aastast mängib ta Pärnu JK Vapruse meeskonnas. Tema tähelend on olnud kiire, kohe esimesel hooajal tunnistati ta Eesti U17 Liiga suurimaks väravakütiks,16aastaselt pommitas ta juba meeste esiliigas väravaid ja nüüd, 18aastaselt on sama suutnud Premium liigas.

Eesti meeste jalgpalli meistrisarja ehk Premium liiga ilusaimat väravat on valitud alates 2013. aastast. Selleks, et pääseda lõppvooru valikusse, tuleb võita mingis kuus ilusaima värava tiitel. Igas kuus seatakse ülesse viis ilusaimat väravat ja siis jalgpallifännide häälte põhjal parim selgubki.

Edukas hooaeg jätkub tal juba eeloleval nädalavahetusel, kui Premium lLiigas tuleb vastaseks Tartu JK Tammeka.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments