Spaahotell Laine valmib täielikult jaanipäevaks

Laine spaa juurde ehitavad töömehed li i, mis hakkab vastuvõtust viima otse galeriisse. Foto: Malle-Liisa Raigla

Laine spaa juurde ehitavad töömehed lifti, mis hakkab vastuvõtust viima otse galeriisse. Foto: Malle-Liisa Raigla

Senine spaahotell Laine avab uue nime all uksed küll 1. juunil, kuid kõigi ümberkorraldustega plaanivad uued pidajad ühele poole jõuda jaanipäevaks.

Nüüd Hestia Hotel Haapsalu Spa nime kandva spaahotelli majutus- ja restoraniosa on juba värskenduskuuri saanud, spaapoole ümberehitus veel käib ja see peakski jaanipäevaks lõppema.

Spaahotelli uue juhi Lauri Teoreinu sõnul on esimesed broneeringud juba juuni alguseks. Spaa avamine on välja kuulutatud 23. juuniks. „Avamise nimel me praegu pingutame,” ütles Teorein.

Kõige suurema muudatuse ongi läbi teinud endine sauna- ja basseinikompleks, kus kõik peale basseini on maha lammutatud ja uuesti ülesehitamisel. Teoreinu sõnul tuleb vee- ja saunakeskuse osa senisest poole suurem, sest kasutusele on võetud ka endised lao- ja kontoriruumid.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Marje Pent.
1 aasta tagasi

Kui paraneb ka mudaprotsetuur,siis ehk läheks veel.10 kond aastat tagasi oli see protsetuur pehmeld öeldes nigel värk.Külmale kilele leige muda( väga vedel) ja siis märjad kast.käterätid peale.1980 a- l käisin valgevenes Babruiskis,vot kust võiks õppida õiget mudakasutust!See oli 10- st/10 punkti!!!👍👍👍

Jah aga
2 aastat tagasi

Kui klientide teenindaja ei oska üldse või väga vigaselt eesti keelt,siis head nahka sellest ei tule.Keeleoskusele ja viisakale suhtlemisele selles majas rõhku ei pandud ja töötajad on ju samad.

Värviline Räimekotkas
2 aastat tagasi

See on tore,et neil asi edeneb- edu! Ja hea,et see aururistleja seal pidevalt akende alt läbi ei tossuta ja tuututa. Laeva koht on merel.Laev võiks Österby sadama vahet sõita,sest sinna on ka hulk raha maetud.

vanamees
2 aastat tagasi

Hestia – Kreeka kodukolde jumalanna, Kronose ja Rhea tütar. Rooma Vesta

Marje Pent.
1 aasta tagasi
Reply to  vanamees

Kas Eesti nimedest on puudus?Kahju,et nii nõmedad olete.

Lutikas
2 aastat tagasi

Uue juhi Lauri Teoreinu sõnul……Kui see on nüüd uus juht vana asemel, kes kogu kupatuse allamäge viis, siis on Spaa-l isegi perspektiivi. Loodetavasti vahetab välja veel mõne vana juhi poolt tööle võetud ebakompetentse töötaja, kes suurklientidega tülli kiskus, et need päevapealt konkureerivasse Spaa-sse üle läksid.

Vastus lutikale
2 aastat tagasi
Reply to  Lutikas

Oled endale ise väärilise ja täpselt õige nime pannud

Lutikas
2 aastat tagasi

Ha ha ha! Rõõm tõdeda, et keegi tundis ennast ära.

Vastus lutikale
2 aastat tagasi
Reply to  Lutikas

Kui lutikas teab täpset ja tõest infot, siis võiks ju seda teha avalikult oma nimega?