Jalutajad pääsevad taas ümber viigi

Laine parklapiirded on nüüd nii, et jalutajad pääsevad nendest mööda. Malle-Liisa Raigla
Laine parklapiirded on nüüd nii, et jalutajad pääsevad nendest mööda. Malle-Liisa Raigla

Täna hommikul kirjutas Lääne Elu, et spaahotell Laine juures pargivad autod nii, et ümber viigi jalutada soovijad sealt mööda ei pääse.

Paar tundi hiljem andis Laine juhataja Irene Väli teada, et leidsid probleemile lahenduse ning tõstsid parkla piirded nii, et kõnnitee jääb vabaks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jalutaja
3 aastat tagasi

No pildilt on näha, et nüüd on tõkked õigesti seatud. Kes see tolgus oli, kes enne need tõkked teistpidi pani ja ilmaasjata pool jalakäijate teest kinni pani?

imeline
3 aastat tagasi

milline kingitus laine poolt

Kodanik
3 aastat tagasi

Kõnnitee oli ka enne vaba. Ei ole vaja mitmekesi teel laiutada. Pange Laine ette ka uus teekate.

vale
3 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Oli ikka vaba või? Jutuks oli laiajate auto, millest mööda jalakäija ei mahtunud.

Kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  vale

Mina pole ühtegi autot näinud seal nii parkimas. Ma olen mujal näinud autosid, kes pool kõnniteed kinni pargivad. Näiteks Nurmes ühe eramaja ees pargitakse autosid kõnniteele ja ka linnaliini buss on end sama moodi parkinud seal. Laps ei pääse rattaga mööda, lapsevanker ei mahu ka läbi. Teisele poole teed minna on ka ohtlik, sest vaja ju mäest alla või Teele poolt tulles gaas põhja vajutada. Teele kohvikust üle tee üks maastur parkis end keset kõnniteed. Ju siis mõnele on kõik lubatud. Miks Haapsalus ei võiks olla teatud kohtades reedest kuni pühapäevani parkimine tasuline? Paluks Kuuse tänavale Põhikooli esisest teest 30… Loe rohkem »

vale
3 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Pole näinud, pole olnud! Vaata siis piltigi. Muidugi on neid valestiparkijaid mujalgi, ometi oli see artikkel kohane ja viga parandatud, Mina lastelastega olen seal väikeste jalgratturite jaoks varemgi saanud tunda-näha , et läbi ei pääse. Loomulikult saab ka ümber auto tiirutades teed jätkata, aga milleks? Selleks, et on olemas nii hoolimatuid autoomanikke.