Spaahotell Laine saab miljonite eest uue väljanägemise

Tervenenud inimest sümboliseeriv Juhan Raudsepa skulptuur „Kepimurdja” jääb oma kohale ka pärast spaahotelli nimemuutust. Malle-Liisa Raigla

Tervenenud inimest sümboliseeriv Juhan Raudsepa skulptuur „Kepimurdja” jääb oma kohale ka pärast spaahotelli nimemuutust. Malle-Liisa Raigla

1. aprillist alustab spaahotelli Laine pidamist Hestia Hotel Group, Laine uueks nimeks saab Hestia Hotel Haapsalu Spa.

Enne kevadist avamist läbib spaahotell uuenduskuuri: vee- ja saunakeskuse ala suureneb ligi kaks korda, sinna on planeeritud viis sauna, bassein ning kolm veesilma. Praegu on Laines kolm sauna, bassein ja veesilm.

Tubade ümberehitusega tuleb juurde kümnendiku võrra rohkem voodikohti, samuti saab maja fassaad värskema ilme. Ümberehitust rahastab kinnistuomanik OÜ Haapsalu Kuurort.

Haapsalu Kuurorti juhi Irene Väli sõnul on tegemist mahukate ümberehitustega, mille lõplik maksumus on veel täpsustamisel. „Suurusjärk on kindlasti seitsmekohaline number," ütles Väli.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tore
3 aastat tagasi

Tore kuulda ümberehitusest, see on Haapsalus üks suur ja inetu maja.

Jüri
3 aastat tagasi

Tegelikult on 4 sauna -leilisaun,madala temperatuuriga saun,aurusaun ja soolasaun