Transpordiamet otsib riigiteedele uut hooldajat

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Teepuhastus. Urmas Lauri
Teepuhastus. Urmas Lauri

Transpordiamet kuulutas välja riigihanke Lääne piirkonna hooldaja leidmiseks, sest praegu teid hooldava OÜ Warren Safety ja Leonhard Weiss Viater ASi viieaastane leping on lõppemas.

„Lääne hooldepiirkonnas on uus korrashoiuhange üleval, selle kuu lõpus saame pakkumised avada,” ütles transpordiameti Lääne teehoiu osakonna juhataja Hannes Vaidla. „Huvi hanke vastu on suur, sest sõlmitakse viis aastat kestev leping.”

Praeguse teehooldajaga on Vaidla rahul. „Olen rahul, sest mehed, nii teemeistrid kui ka hooldemasinate juhid, on kogemustega,” lausus Vaidla.

Läänemaal ja Lõuna-Läänemaal on OÜ Warren Safety ja Leonhard Weiss Viater ASi hooldada 771 km teid. Warren Safety järelevalveinsener Peeter Proses ütles, et nad kavatsevad kindlasti uuel hankel osaleda.

Vaidla sõnul on hanke võitja selgitamisel üheks asjaoluks pakutav hind, kuid arvestatakse ka muid kriteeriume. Hanke võitja hakkab teid hooldama 1. oktoobrist. Varem hooldas Läänemaa teid OÜ Lääne Teed.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments