Autoomanikule vahele jäänud ärandaja sai karistada

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Märtsi lõpus Haapsalu kaubamaja parklast autot ärandada üritanud ja autoomanikule vahele jäänud Roland Nassarit karistas kohus 10 kuu pikkuse tingimisi vangistusega.

Märtsi lõpus püüdis joobes ja juhiloata Nassar hommikul kella 8.30 paiku ärandada Haapsalu kaubamaja parklas lukustamata uste ja ees olnud süütevõtmetega autot. Nassar jõudis autoga mõne meetri sõita, kui autoomanik toimuvat märkas ja pidas ärandaja politsei saabumiseni kinni. Politsei toimetas toona mehe arestikambrisse ja alustas tema suhtes kriminaalmenetlust.

Nassarit oli varem samalaadse kuriteo eest karistatud aasta ja viie kuu pikkuse vangistusega, kust ta vabanes tunamullu märtsis. Seda kuritegu ei pannud mees korda Läänemaal, sest siia on ta saabunud hiljuti.

Kui Nassar pooleteise aasta jooksul uut kuritegu toime ei pane, ei pea ta vangi minema.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
majaomanik
2 aastat tagasi

Auto oli täiesti saadaval, uksed lahti ja….. isegi võtmed ette jäetud!! tgl ei oleks üldse pidanud menetlust alustama, sest juht ise põhjustas olukorra.

Ei tea
2 aastat tagasi
Reply to  majaomanik

vat see on valepuha. Menetlust poleks pidanud mitte ära jätma, vaid lausa kaks menetlust alustama. Üks päti suhtes ja teine autoomanikule, sest nagu liikluseadus ütleb, et sina pead oma sõiduvahendi ärandamiskindlaks tegema, kui sõidukist lahkud, ehk võtmed eest ja uksed lukku! Mõtle, kui mõni väike laps oleks tahtnud lollitada ja sõitnud liinibussi vms ette. Kas laps oleks süüdlane olnud? Ikka omanik ju

LUKK
2 aastat tagasi
Reply to  Ei tea

Kust sa veel välja kargasid , ah ….

Misasja
2 aastat tagasi

Istus sarnase kuriteo eest kinni ja peale vabanemist sooritas kohe uuesti sama kuriteo ning sai ainult noomituse!? WTF?

Para Grahv
2 aastat tagasi

Nagu senine Haapsalu kohtupraktika näidanud on,peab siin reaalse karistuse saamiseks mõne maha lööma. Mõni saab ainult lõhnadega juhtimise eest suurema karistuse. Ekre lubas kangesti kohtureformi,aga ei midagi. Selle erakonna poolt pole hääletada küll mõtet…jutupaunikud ainult.

Misasja
2 aastat tagasi
Reply to  Para Grahv

Rohkem usku konservatiividesse, selline tuulelipp valija pole küll hea!!! Kui rohkem inimesi nende poolt hääletaks, siis saaks valimislubadusi kergemini ju ellu viia. Kahjuks ei olnud nad ainuvalitsejad, et iga päev võiks uue seaduse vastu võtta või reformi korraldada. Aga seni pidi vaidlema ja vaidlema ja lõputult vaidlema. Hea, et üldse mõned asjad tehtud jõudsid enne riigipööret.

Jõks
2 aastat tagasi
Reply to  Misasja

Tehke järgi , olin kohtunikk , ja nüüd kes ma olen , no vot .