Seljaküla seljasügamise puu ei pääsenud kaasava eelarve hääletusele

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Seljaküla suitsusaun. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula kaasava eelarve hääletusele pannakse valla kaheksast piirkonnast 25 ettepanekut. Vallavalitsus otsustas, et Seljaküla elanike soovi saada kaasavast eelarvest raha seljasügamise puu püstitamiseks, hääletusele ei panda.

Seljakülas tegutsev MTÜ Suitsussauna Selts SUSS tegi vallavalitsusele ettepaneku panna kaasava eelarve hääletusele ettevõtmine nimega "Seljaküla seljasügamise puu”. Vallavalitsus tunnistas külaelanike soovi sobimatuks ning nii polegi seljasügamise puud eelarve hääletusel.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Taimo
2 aastat tagasi

Huumorisoon on igal inimesel erineva suuruse ja kujuga. Ja mis puudutab rahaahnust, siis selle vallale esitatud projekti eelarve oli 1 euro.

Varsakabi
2 aastat tagasi

See on lihtsalt kaval nipp rahale küüüned taha saada! Selga võib ka vastu vallamaja uksepiita sügada….

ja-jah
2 aastat tagasi

Eluaeg on ikka igaüks ise oma selga süganud, või siis tihemini saunas käinud, etvähem sügeleks, no nüüd nii laisaks muutunud, et vaja lausa kaasavast eelarvet toetusraha ja nii tohutu sügelus kohe, et tervet seljasügamise puud vaja. Oh aegu, oh kombeid