Naine lõi meest klaaspudeliga

Politsei. Foto: Arvo Tarmula
Politsei. Foto: Arvo Tarmula

14. mail sai politsei teate, et Haapsalus ühe kaupluse juures lõi 47-aastane naine klaaspudeliga oma tuttavat 50-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

Samal päeval alustas politsei kriminaalmenetlust, sest mai alguses varastas varem vargusi toime pannud 26-aastane mees Haapsalu Maxima kauplusest alkoholi. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 22 eurot.

6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
pudrunui
11 kuud tagasi

Mees ei andnud vist….

Mida v...
11 kuud tagasi

22 eurose pudeli laenamise pärast algatati kriminaalmenetlus!!!?? Selline tunne, et kurjategijaid enam üldse polegi, nüüd hakatakse moosivargaid pokri pistma. Paistab, et uimastid on ka legaalsed kui tänaval karistamatult vabalt müüakse

leemekulbiliigutaja
11 kuud tagasi
Reply to  Mida v...

Loe tähelepanelikult oinas. Tegu on korduvate vargustega. Näiteks 3x aasta jooksul kasvõi pakk nätsu iga kord. Muidu Maximast vinnatakse kogu aeg viina, sest alkolett asub taga nurgas. Tean nägupidi vene tonte, kes kogu aeg tulevad poest rõõmsate nägudega taskutes niplid paistmas ja küsivad õues kohe suitsu, sest seda varastada ei saa.

Mida v...
11 kuud tagasi

Oinas???

Puzikov
11 kuud tagasi

Kangesti tahaks teada kas uhati täis v tühja pudeliga…

maestro
11 kuud tagasi

mees varastas viina ning naine põrutas viinapudeliga
kuklasse!