Politsei kontrollis autojuhtide kainust

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Nädalavahetusel kontrollis politsei puhumisreidi käigus 56 sõidukijuhi kainust, ühel autojuhil tuvastasime alkoholi tarvitamise tunnused.

Haapsalu politseijaoskonna korrakaitseametniku Anneli Sireli sõnul algatati läinud nädalal kolm kriminaalmenetlust. Ühel juhul oli tegemist vargusega, kui Lääne-Nigula vallas Kabeli külas oli metsas ekskavaatorilt varastatud võsalõikuri lõikepea.

Kaks kriminaalmenetlust algatati aga vägivalla tõttu. Ühel juhul lõi 54aastane mees oma toakaaslast, teisel aga 51aastane naine  naine 79aastast meest.

3. mail päeval põrkasid Posti tänaval kokku sõiduauto BMW ja jalgratas. Keegi juhtumis viga ei saanud, ent kontrolli käigus selgus, et 36-aastane jalgrattur oli tarvitanud alkoholi. Juhtunu osas alustati väärteomenetlust.

Väärteomenetlust alustati ka 33aastase mehe suhtes, kes eiras Uuemõisas politsei peatumismärguannet. Hilisema kontrolli käigus selgus, et autot juhtinud mees oli tarvitanud alkoholi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
18 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Talumehele
2 aastat tagasi

mis see rahvus siia puutub….kas saaremaa või lihula roolimõrtsukad olid slaavlased ???

Eino
2 aastat tagasi
Reply to  Talumehele

See on just see suhtumine, et me ei taha immigrante siia pättusi tegema. Siis vastab teiesugune, et pole viga meil endalgi pätte omade seas. Nagu et siis on vaja juurde neid tuua või? Ei ole ju. Selge, et oma rahva seas leidub ka kõrvalekaldeid, kuid vaadake kinnipidamisasutuste ja registreeritud kuritegude statistikat rahvuste järgi, siis näete milline suur suur vahe on.

Talumees
2 aastat tagasi

Balti riikide liikluskultuur ei saagi erineda eriti Venemaa omast kuna siin riikides pool ja rohkem elanikkonnast slaavlased… 🤪 😍 😍

juhilubade
2 aastat tagasi
Reply to  Talumees

saamise eelduseks võiks olla eesti keele oskus kõrgtasemel ja eesti kodakondsus

miks
2 aastat tagasi

roolijoodikud ei lähe ilma kohtuta vähemalt aastaks kinni kohe? sama hea kui linnas silmad kinni lampi püssist lasta kuskile, arvestades kui vabalt võid süütu hauda saata nii

K.s
2 aastat tagasi
Reply to  miks

Miks, miks, kui Euroopas on pisike joove ok, siis kui meil, siis kohe kinnimajja?? Euroopast pärit perverssusi määritakse meile siin ikka isuga pähe, aga kuhu jäävad õigused???

nii
2 aastat tagasi
Reply to  K.s

lihtsalt on. eesti liikluskultuur ei ole sellel tasemel et saaks veidi võtusena lasta rooli kedagi. ja muideks ülipisike joove on siiski meil ka lubatud. et argipäevaparmud siiski tööle saaks sõita jääkidega

K.s
2 aastat tagasi
Reply to  nii

eesti liikluskultuur ei ole sellel tasemel et saaks veidi võtusena lasta rooli kedagi.– Kust küll Te teate seda? Tõe kriteerium on praktika, minuteada, siin aga ainult keegi arvab…Milline see liikluskultuuri tase, kus ka Eestis võiks kerge joove lubatud olla, täpsemalt välja peaks nägema? mis suhtes meie liikluskultuur erineb nt. Itaalia omast? Kihutatakse vähem, signaalitatakse vähem, keskmist näppu koos sõimuga näidatakse vähem??? Kuulge, oleme kordades kultuursemad autojuhid kui needsamad Itaalased…

nii
2 aastat tagasi
Reply to  K.s

koli siis sinna kui soovid jommis peaga sõita. teiste maade l.o.llused eestisse ei kuulu.

K.s
2 aastat tagasi
Reply to  nii

Huvitav, kõik ülejäänud lollused näikse justkui kuuluvat…
P.S! Ei sõida kunagi napsusena, küll aga ajab närvi see et meid siin mingisuguseks inimrämpsuks peetakse, kel ei peagi samad õigused olema kui nn. vanas Euroopas…

nii
2 aastat tagasi
Reply to  K.s

need nn. ülejäänud lollused on inimeste omavaheline asi mis sind torkima ei peakski. joogisena rooli minek on aga lauslollus mis väärib hukkamõistu ja karmi karistust enne kui hukka saab keegi teine

Ohjah
2 aastat tagasi
Reply to  nii

oi jummel kui tark omaarust. Kohutav panitsist

Eino
2 aastat tagasi
Reply to  miks

oleneb joobest. Null promilli nõue on minuarust küll liiast. Liiklejate kultuur on lihtsalt haiglane meil. Mujal on väike nullkoma promill lubatud ja ei ütleks, et surmade arv statistiliselt meie omaga erineks.