Huvi vaktsineerimise vastu on tõusnud

Läänemaa haiglas saab täna vaktsiinidoosi 40 inimest. Foto: Arvo Tarmula

Läänemaa haiglas saab täna vaktsiinidoosi 40 inimest. Foto: Arvo Tarmula

Esmaspäevast avanenud võimalus kõigil üle 50aastastel ja riskirühma kuuluvatel inimestel end koroonaviiruse vastu vaktsineerida on huvi vaktsineerimise vastu tõstnud.

Läänemaa haigla neljapäevaks avatud 40 aega vaktsineerimisele on broneeritud. „Ajad täitusid ruttu,” ütles haigla õendusjuht Marju Lepmets.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jaan
2 aastat tagasi

Huvi on, kuid vaktsiini Läänemaal pole.

Valdo
2 aastat tagasi

Muidugi väga vale sõnastus. Asi lihtsamast lihtsam, teisitimõtlejad lihtsalt ei pääse suvel liikuma ja vabast tahtest on asi kaugel. Olen juba varem maininud, et Covidi-i tuules lendavad prügikasti nn. vabamaailma lepingud ja võidavad need, kes armastavad range käega juhtimist.
Edu meile.

Kato
2 aastat tagasi
Reply to  Valdo

Nime järgi vana mees aga nii rumalat juttu ajada…

Valdo
2 aastat tagasi
Reply to  Kato

Lugupeetud Kato – olen piisavalt vana, et mäletada ENSV aegseis sigadusi. Koolis tehti ajupesu ja kõik uskusid. Täna kus mineviku luukered tulevad välja ei igatse seda aega kuidagi tagasi.
Edu meile, t. Valdo

memm
2 aastat tagasi
Reply to  Valdo

Valdokene, oled ilmselt koduseinte vahel paigal ja igavusest heietad 30-40 aasta taguseid asju. Kas su peakeses on arusaam, et koroona ,, istus kapis siiani ja nüüd kolistas oma luukere välja,,Maailm on lahti ,ka Eesti jaoks ja koos sellega ka kõik muu, mis ilmas liigub, nii, et tee oma süstsutsakas ära ja püüa mõtlemist muuta.

range käsi
2 aastat tagasi
Reply to  Valdo

Mis mõttes ,,vabast tahtest asi kaugel,, on keegi sind vägisi vaktsiini saama tirinud .Kui sa näed kasvõi ühte inimest oma tutvuskonnast, kes on just põdemas v. siis põdes hiljuti ja keegi neist ütleb sulle , et tühi asi, umbes nagu kolmepäeva nohu, siis väevalt keegi neist nii arvab.Ainus võimalik abi on vaktsiin ja pisut hoiavad ka maskid.