OTTi talupood laieneb

Talupood muutub peagi suuremaks. Foto: Arvo Tarmula

OTTi talupood oli teisipäeval ja kolmapäeval suletud, sest ehitati ava poe laiendusele.

Tänasest on pood taas lahti, kuid mitte suuremana, vaid väiksemana, sest remont poe laienduses veel käib. Pood laieneb kõrvalruumi arvel ja on tulevikus L-tähe kujuline. „Millal poe pisut suuremana avame, ei oska veel öelda,” ütles talupoe juht Kaire Tammet.

Tammet ütles, et eelkõige on talupood mõeldud Läänemaa OTTi võrgustikuga liitunud tootjatele. Kuigi kaupa pakutakse neile kõikjalt Eestist, ei võta nad Tammeti sõnul vastu kõike, mida pakutakse – väljastpoolt Läänemaad võtab talupood müüki vaid sellist väiketootjate kaupa, mida siin ei valmistata.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
kas
2 aastat tagasi

ka küttepuid ja briketti ka seal pakutakse