Kingipakid jõuavad perearstide ja hooldekodudeni

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Läänemaa haigla õendusjuht Marju Lepmets leidis 13 kingipakki haigla trepilt 15. novembril. Foto: Kaire Tammet

Läänemaa haigla õendusjuht Marju Lepmets leidis 13 kingipakki haigla trepilt 15. novembril. Foto: Kaire Tammet

Oosaare talu perenaise Kaire Tammeti algatatud kampaania korras jõudis 13 kingipakki läinud nädalal Läänemaa haigla töötajateni, detsembris on kavas üllatada Läänemaa perearste ja hooldekodusid.

„Praegu kaardistan perearste, kes kus asub, ja kui palju neid on,” ütles Tammet neljapäeval Lääne Elule. Esimesed kingipakid peaksid Haapsalu perearstideni jõudma juba tuleval nädalal, riburada pidi jõuavad kingid ka teisteni. „Und ja puhkust me kinkida ei saa, aga muud on võimalik,” ütles Tammet.

Tammet koos Altmõisa külalistemaja perenaise Meeli Lokiga algatas kampaania „Hoiame meedikuid” 9. novembril. Mõte tuli naistele peaaegu et ühekorraga – Tammet ütles ja Lokk oli just jõudnud mõelda.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vahur Laurson
2 aastat tagasi

Haige arusaamine on see et meedikuid on vaja toetada kogudes neile porgandeid ja peete. Missugune lollakas sellele mõttele üldse tuli

ütle sa nüüd
2 aastat tagasi

Huvitav, mida need kotikesed endas ka peidavad?-loodetavasti midagi tervislikku, mis rõõmu pakub. Polkovniku lese arusaam”rõõmust” on küll teine.Tema ütleks kindlalt, et arstid ei tea midagi.Arstid, te võite kõike teha, teie käes on noad, sondid, süstid, pritsid. Te võite inimeselt ära võtta viimase rõõmu – söömise -, ja te võite soliidses eas daami oma keha väänama panna nagu kabajantsiku. Te võite volüüme, mis inimesele kaalu annavad, nimetada liigseks rasvaks, te võite ära keelata pipra, sinepi, praetud liha, suitsukala, täismehele korraliku napsi söögi alla, ja panna nad jänesedieedile kapsa ja porgandi otsa. Olgu, mis on, peaasi, et saajale rõõmu pakub! Hoiame meedikuid.