Minu Pusa meeskond istutas Piirsalu parki 1000 kuuske

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 5
Paliveres tegutseva firma Minu Pusa töötajad võtsid pereliikmed kaasa ja käisid Piirsalus kuuski istutamas. Fot Meelis Võsu

Esmaspäeval käisid Paliveres Minu Pusa rõivaid tootva firma töötajad koos pereliikmete ja vabatahtlikega Piirsalu pargis puid istutamas. Parkmetsa koosluse taastamiseks istutati kokku 1000 kuuseistikut

„Lisaks täitis Minu Pusa meeskond oma lubaduse – iga e-poest ostetud kuusekujutisega pusa või t-särgi eest istutatakse metsa üks kuusepuu,” ütles Margus Sass Minu Pusast.

Sassi sõnul polnud kohta, kuhu kuused istutada kuigi lihtne leida, sest kuus igal pool ei kasva. Piirsalu park valiti välja tänu külavanema Lea Laia initsatiivile, kes otsis võimalusi pargi metsa kooslust taastada. „Pargis on paljud puud kahjustatud saaresurma ja teiste haiguste poolt,” ütles Lai.

Kokku aitas esmaspäeval puid istutada koos lastega 27 inimest. Nendest umbes pooled olid Minu Pusa inimesed ja nende pereliikmed. Nii suurele rahvahulgale on 1000 istiku istutamine ühe tunni töö.

Puud on kõik Minu Pusa klientide poolt ostetud ja jäävad parki ehtima pikaks ajaks. „Kindlasti plaanime ka tulevikus puid istutada,” märkisid Minu Pusa asutajad, kes olid väga rahul ürituse edukast kordaminekust.

Minu Pusa on Paliveres tegutsev bränd, mis müüb Eesti loodusest inspireeritud disain rõivaid.

Fotod Meelis Võsu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
nojah
2 aastat tagasi

Nagu moodne pon öelda- pargist tehti puupõld. Samas- väga õige otsus- kuuski on ikka istutatud millegi varjamiseks või reostuse kaitseks. Ega siis tuulikud tulemata jää- kui veab, siis saab nendega nii kaua venitada, kuni kuused vaadet varjama hakkavad ja siis saavad praegused loodusesõbrad oma elu, rahuliku südamega, kuni surmani, kuusetihnikut vahtides nautida.
Pärast on juba pohh..i.