Valitsus ei suutnud otsustada kõigi õpilaste kooli lubamist

Kõik õpilased veel kooli ei pääse. Foto: Urmas Lauri

Valitsus ei suutnud teisipäeval kokku leppida kõigi laste kooli lubamises ning hakkab teemat uuesti arutama järgmisel nädalal, kui on rohkem teada 3. maist rakendunud leevenduste mõjud.

„Valitsus lähtus asjaolust, et me ei tea, milline saab olema eile jõustunud leevenduste mõju nakatumisele. Me teame, et nakatumisnäitaja R on pigem liikunud ülespoole, ehk et on selge risk, et nakatumise näitajad hakkavad taas tõusma,” ütles tervise- ja tööminister Tanel Kiik ERR-ile.

Ta lisas, et valitsus jätkab piirangute arutamist järgmisel nädalal, kui on näha, kuidas mõjusid esmaspäeval jõustunud leevendused, kui algklassid ning lõpuklasside õpilased said taas kontaktõppele, avati ka kaubanduskeskused ja söögikohtade väliterrassid. „Ehk et tegime väga palju leevendusi, mille mõju tuleb nüüd hinnata ja järgmiste otsuste tegemisel arvesse võtta,” ütles Kiik.

Minister loodab, et kõik õpilased pääsevad kooli 17. mail.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
majaomanik
3 aastat tagasi

See valitsus ei suudagi kunagi midagi otsustada…ahjaa, kärped ja kokkuhoid, et PortoRollo varastel oleks, mida võtta.