0

Päästjad kustutasid Hälvati külas lauta tehtud lõkke

Kolmapäeval kell 18.12 teatas pealtnägija, et Lääneranna vallas Hälvati külas on mahajäetud lauta tehtud lõke.

Päästjad kustutasid lõkke ning kastsid veega üle ka läheduses olnud heinapallid. Kuna tegemist oli varisemisohtliku laudaga teavitati olukorrast kohalikku omavalitsust. Noortega, kes tõenäoliselt lõkke tegemisega seotud olid, tegeleb politsei.

„Möödunud ööpäeval kustutasid päästjad laste süüdatud põlengut. Kevadine soe kutsub lapsed välja mängima, kuid palume lapsevanematel õpetada lastele tuleohutusreegleid ning selgitada tulega mängimise ohtlikkust. Kulupõlengutes on igal aastal hukkunud inimesi ning tules hävinud mitmeid kodusid,” ütles päästeamet.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz