Politsei sai Lääne-Nigula vallas vargil käinud mehed kätte

30. märtsil sail politsei teate, et ööpäeva jooksul on Ristil sisse murtud nii tankla kohvikusse kui ka Risti kauplusse.

Lõhutud kohviku ukse kaudu sissemurdnud vargad võtsid kohvikust alkoholi, jõujooke, snäkke ja kassast sularaha. Tekitatud varaline kahju on selgitamisel.

Ka poevargusel on täpsemad asjaolud ja tekitatud varaline kahju veel selgitamisel. Vargad olid poodi sisenenud lõhutud akna kaudu. Kuna ootamatult märkasid vargad poe vahetus läheduses juhuslikke möödujaid, siis jäi tegu lõpuni viimata.

Eile pidas Haapsalu politsei kinni kolm meest, keda kahtlustatakse nii Ristil kui ka Liivil, Paliveres ja Martnas vargil käimises. Kõik kolm mees on 20. eluaastates läänlased, pärit Taebla ja Palivere kandist.

Haapsalu politseijaoskonna juhtivuurija Vello Palmits rääkis, et mehed õnnestus tuvastada turvavideote analüüsi abil ning nad peeti eile oma elukohtades kinni. „Mehi ei ole veel jõutud üle kuulata ja täpsemad asjaolud selgitatakse menetluse käigus,“ lisas Palmits.

Lõhutud ukse kaudu murdsid mehed sisse Liivi ja Martna kauplustesse, kust varastati alkoholi ja sigarette, ning Paliveres töökotta, kust varastati 240 liitrit diislikütust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lutikas
3 aastat tagasi

Politsei sai kätte, aga kohtunikutädi lubab koju diivanile pikutama ja tudule.

kummaline maailm
3 aastat tagasi
Reply to  Lutikas

Kas nüüd just pikaks ajaks vangi oleks õige karistus? Elaksid nad ju sealgi riigi kulul, lisaks õpiksid uusi sigadusi juurde.
Võib-olla sobiks kaabakatele pigem ühiskondlikult kasulik töö nii 1000 tundi? Las korjavad linnas konisid ja kraabivad nätsu kõnniteedelt, oleks neist mingitki kasu. Ja rahvale jääks lõustad meelde.
Muidugi sisse nõuda ka tekitatud kahju 3 kordselt.

Vanamoodne
3 aastat tagasi

See on siis uus põlvkond vargaid? Mäletan, kui N.Liidu lagunemise ajal targutati, et alles vabas Eestis sündinute põlvkond saab olema eetilisem kui eelmine. Eluvõõras mõttekäik! Iseenesest ei sünni mingit eetikat. Eestis algas hoopis räme kauboikapitalism ja vabakasvatus, sex, drogs and rock&roll, igaüks võis saksofoni sirgeks puhuda. A mis eriti pull – vene ajal pandanuks labased poeröövlid mingikski ajaks kongi ja nende nimed olnuks Töörahva Lipu “Kes? Kus? Mis?” rubriigis kõigile hoiatuseks üleval. Nüüd peame tänulikud olema, et politsei pätte üldse jälitada tohtis, ehkki, mis kasu sest on, kui mõistlikku karistust ei järgne.

Aadu
3 aastat tagasi

Kullamaal asuvasse kauplusesse pole sisse murtud

Aadu
3 aastat tagasi
Reply to  Aadu

Tegemist oli siiski Liivi kauplusega paraku

Harald
3 aastat tagasi
Reply to  Aadu

Martna ja Liivi osmikutesse murti sisse…
Mida võib ka tinglikult poeks nimetada…

Politseile
3 aastat tagasi
Reply to  Harald

kiitus. Pättidele anda täie rauaga. Taebla ja Palivere on kahtlane kant, seal pekstakse tihti ja varastatakse- sealt siis liigub varguste ja sissemurdmiste laine edasi.Poeomanikud- turvakaamerad ja häiresignaalid peale- pätid tuleb kinni võtta.

tihti
3 aastat tagasi
Reply to  Politseile

15a tagasi murti seal kandis vaata et iga päev kuskile sisse, pimedal ajal liikumine tähendas enam kui kindlalt molli saamist, kui ise see andja polnud