Korraldajad teadmatuses: kas Haapsalu suvi jääb ära?

Ehkki koroonaviirus ei taha taanduda ja peaminister Kaja Kallas on öelnud, et kui nakatumine ei vähene, jääb Eesti suveks lukku, loodavad Haapsalu korraldajad parimat.

„Praegu oleme ootel,” ütles Haapsalu kultuurikeskuse juht Gülnar Murumägi. Kultuurikeskus korraldab suviti veinipidu, džässifestivali ja Valge Daami aega. „Juuli ja augusti suhtes on veidi kindlam tunne,” lisas Murumägi.

Murumägi arvas, et täpsemalt saab rääkida sellest, mis üritused ja millises mahus toimuvad, alles aprilli lõpus, kui o

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
47 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Veerpalu
3 aastat tagasi

Paliverest tuuakse lumepuhurid ja hoopis talv tuleb.

Arvos
3 aastat tagasi

Suvi ei jää kusagil ära. Ära jäävad vaid massidega üritused, et korontsi levikut takistada.

eestlane
3 aastat tagasi

Minu suvi ÄRA EI JÄÄ!

….orjad las konutavad toas ja kiidavad korruptsiooni-valitsusele takka.

Karioru Päike
3 aastat tagasi

Kui Kaja (Siimu tütar) ütles, siis nii ka on! Ta on kõige parem peaminister meie ajaloos alates 1918 aastast.

Turris
3 aastat tagasi

Miks nii vaenulik? Ma ka Haapsalu elanik, käin tavalisel tööl, pole mingi muidusööja. Ja käin hea meelega paljudel Haapsalu suveüritustel. Kõik ei kaabi oma aiamaal. Ja mul ei ole kahju, kui muusikud ja meelelahutajad teenivad omale elatist. Hea kontserdi pileti ostan rõõmuga. Ja mul on väga kahju, kui sel suvel suveüritusi ei tule.

Laulja
3 aastat tagasi
Reply to  Turris

Tuleb, tuleb, ei nad tulemata jää!

Valdo
3 aastat tagasi

Loen neid kommentaare ja mõtlen, kuidas Harald ja vingu viiul suudavad oma isikliku vihkamisest kellegi Valdo vastu teha võimsam uudis kui Covid. Soovitan Teil minna ja oma mured ära klaarida või veel parem hankige omale elud. Püsige terved, t. Valdo

Mati
3 aastat tagasi

Ei kao see suvi kusagile. Veinipäevad võiksid toimuda ikka. Veinipäevadel kohtab palju vanu sõpru ja tuttavaid, on palju möllu ja pärast saavad linnaelanikud ka parimaid veine COOPist osta. Muid üritusi pole siia linna küll vaja. Tahaks kordki rahulikult koos keelekastega nautida suve, mis õige suvi on.

Harald
3 aastat tagasi

Haapsalus võiks kohe festivali püsti panna kiunujate toel…
Kestaks kuni Uue aastani välja..
Ürituse pealkiri… Surma ei otsinud keegi

Jaan
3 aastat tagasi

Miks nii arvate ,et ära jääb , nagu näha ka kellakeeramisest tuleb edasi teha. Sossepad ja euroopaliit. Ise siin ei oska keegi miskit otsustada. Valima ei lähe enam. Aitab.

Nimi (vabatahtlik)
3 aastat tagasi

Igal suvel oleme üritanud kartulit, maasikat jm kasvatada, heina teha jne. Kas nüüd tahetakse ära keelata? Rahvusvahelise ristkaubanduse tarneahelatele mõjub kehvasti või? Suessi kanalis üks tarneahel keeras ennast risti, ikka hea kui ise midagi ka teha üritad. Peab nõustuma siin eelpool kõnelnutega, et asjad hakkavad juhtuma, et selle maailma arulagedus lõpu leiaks.