Pärnu kohtumajas jätkus Lihula tulistamises süüdistatava Mikk Tarraste istung

Lihula tulistamises süüdistatav Mikk Tarraste tuuakse igale istungile politsei järelvalve all. Foto: Malle-Liisa Raigla

Sel nädalal jätkuvad iga päev Lihula tulistamises süüdistatava Mikk Tarraste kohtuistungid.

Esmaspäevasel istungil kuulas kohus üle kaheksa prokuröri tunnistaja, neist üks oli ekspert, keda kuulati üle seoses tulirelvade ekspertiisiga.

„Homne päev jätkub prokuröri tunnistajatega, pärastlõunal peaks olema kaitsja taotletud eksperdi ülekuulamine,“ ütles Pärnu maakohtu pressiesindaja Jaanika Lusti.

Lusti lisas, et tõendite uurimine on toimunud kiiremini, kui algselt istungeid plaanides eeldati ja seetõttu pole välistatud, et mõned selleks nädalaks plaanitud istungipäevad tühistatakse.

Praeguse seisuga on 5. aprillile planeeritud süüdistatava ülekuulamine.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
naine
3 aastat tagasi

mootorrrattur ja ta lähedased on juba karistada saanud kõige rängemal moel,mis üldse saab olla…..väga inetu on teda milleski süüdistada.

Jurist
3 aastat tagasi

Kas Häirekeskuse nais/töötaja, kes soovitas mootorratturil autot jälitada, võetakse samas asjas kohtu alla või on see eraldi kohtuasi?

AVS
3 aastat tagasi
Reply to  Jurist

Tavaline praktika, et soovitatakse võimalusel järgi sõita, kui patrulli kohe võtta pole. Keegi pole süüdi, et selline väärakas ükskord ette sattus.

Lutikas
3 aastat tagasi
Reply to  AVS

Kui mootorrattur poleks jälitama asunud, siis poleks tõenäoliselt seekord midagi juhtunudki. Pole aga välistatud, et tont oleks näiteks jaanipäeval sama asja korraldanud suurema hulga ohvritega. Antud tüübi puhul oli aja küsimus.

Eve
3 aastat tagasi
Reply to  Lutikas

oleks…poleks….fakt on see, mis juhtus – ‘kangelane’ sai kuuli ja lisaks teised ohvrid.