Läänemaa tantsupidu jääb ära

Tänavu Läänemaa tantsupidu ei toimu. Arvo Tarmula

Koroonaviiruse laialdase leviku tõttu otsustas Läänemaa tantsupeo lavastustoimkond sel aastal ära jätta 22. maiks planeeritud tantsupeo „Päevatee“.

Ära jätmist põhjendas toimkond asjaoluga, et viiruse tõttu ei ole kollektiivid saanud tavapäraseid tantsutrenne korraldada juba möödunud aasta lõpust.

„Täna on näha mitmeid ohte – paljud tantsijad võivad olla sel ajal veel haiged või isolatsioonis, valitsuse kehtestatavad piirangud ei pruugi lubada nii rahvarohkeid sündmusi korraldada ning kindlasti ei ole selleks ajaks tantsud selliselt omandatud, et seda suurel tantsuplatsil publiku ees esitada,“ põhjendas lavastustoimkond peo ära jätmist.

Samuti ei ole plaanis tantsupidu lükata augustisse või sügisesse, sest sest suur osa tantsijates on koolide kollektiivid ja nendele suveks kohustus anda ei tundunud korraldajatele mõistlik.

„Loodame väga, et järgmine aasta on meile kõigile palju parem ja saame kevadel nautida ilusat ja kauaoodatud pidu,“ teatasid korraldajad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Covid
3 aastat tagasi

Positiivne uudis.Püsi kodus!

Harald
3 aastat tagasi

Ei ole paremaid halvemaid aegu
On ainult hetked milles elame praegu… 🤪 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍

Covid
3 aastat tagasi
Reply to  Harald

Hetk ei kesta aasta!

Just niii
3 aastat tagasi

Eelmisel aastal jäi samuti ära. Ei tule siin enam paremaid aastaid,nagu näha.Hoopis eelmise aastaga võrreldes 10x hullem

Elisa
3 aastat tagasi

kurb.

Tele2
3 aastat tagasi
Reply to  Elisa

Kurb jah!