Galerii: tantsupeolised marssisid läbi linna

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto Kaire Reiljan
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 46

 

Läänemaa tänavune tantsupidu, mis kandis nime “Juurtest oksteni” algas traditsiooniliselt rongkäiguga läbi linna – üle 900 peolise sammus Haapsalu veetorni juurest lossiplatsi.

Enne rongkäiku oli taevasse kogunenud mustad pilved ja nii kui rongkäik algas, langesid taevast ka esimesed vihmapiisad. Siiski oli ilmataat sel korral läänlane ja suurem sadu jäi ära. Selleks ajaks kui rongkäigu saba lossiparki jõudis, hakkasid pilved hajuma ja peagi säras taevas taas päike.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments