Linn ostab Haapsalu pitsikeskuse maja

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu pitsikeskuse eestvedaja Mirje Sims on rõõmus, et linn on otsustanud pitsikeskuse maja ära osta. Urmas Lauri

Haapsalu pitsikeskuse eestvedaja Mirje Sims on rõõmus, et linn on otsustanud pitsikeskuse maja ära osta. Urmas Lauri

Haapsalu linn kavatseb perekond Kariisilt veerand miljoni euroga osta Haapsalus Karja 25 asuva pistsikeskuse maja, et käsitöölised saaksid hoones edasi tegutseda.

Haapsalu linnapea Urmas Suklese sõnul on perekond Kariis Karja 25 müügisoovist linnale teada andnud juba poolteist aastat tagasi. Omanikud on valmis maja müüma 250 000 euro eest.

Karja 25 maja ostjaks ei oleks Haapsalu linn, vaid linnale kuuluv ettevõte Haapsalu Linnamajandus, kes peab selleks laenu võtma.

„Oleme kohtunud linnamajanduse juhtkonna ja nõukoguga, linnamajandus on suhelnud pankadega ja põhimõtteliselt oleksime 250 000 euro eest võimelised selle maja ära ostma,” ütles Sukles läinud reedel Haapsalu volikogu ees.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Elanik
3 aastat tagasi

Tsiteerin:”Selts maksab toetuse rendina Haapsalu Linnahooldusele, kes kasutab summat omakorda laenu tagasimaksena.”
Kes nüüd siis lõpuks laenu võtab ja maja ostab? Linnamajandus või Linnahooldus? Kahel erineval ettevõttel võiks ikka osata vahet teha..