Politseinikud tuvastasid kontrolli käigus üksikuid piirangute rikkujaid

Nädalavahetusel kontrollisid politseinikud viiruse leviku peatamiseks kehtestatud piirangutest kinnipidamist.

Haapsalu jaoskonna korrakaitseametnik Anneli Sireli sõnul kontrollisid politseinikud 28 korral kauplusi ja 46 korral toitlustusettevõtteid. Samuti kontrolliti maski kandmist ühistranspordis.

„Üldmulje oli hea, ühistranspordis rikkumisi ei tuvastatud ja teistes ettevõttetes tuvastati mõni üksik juhtum, kus klienditeenindaja või klient maski ei kandnud, kuid pani selle ette peale vestlust politseinikuga. Täname kõiki inimesi mõistva suhtumise ja panuse eest viiruse leviku takistamisel,” ütles Sirel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tohohh
3 aastat tagasi

Politsei võib meelde tuletada aga ei saa sundida, kuna inimesel võib olla terviseseisund kus ta ei saagi maski kanda.

Vanaisa
3 aastat tagasi

Mis kasu on mõnest reidist,kui trahvi ikka teha ei julgeta ?? Või õigemini ei viitsita,sest neil kuupalk ju.Ammu oleks aeg maskideta kundede teenindamine kõikjal lõpetada. Neid ei tohiks nagu Lätis poe uksest sissegi lasta. Kuni seda ei taheta ahnuse tõttu teha,tuleb tõbiseid aina juurde.Hea,et vähemalt pingid ära koristati – nüüd tšillib maskideta nolke seal vähem.