4

Lääneranna vald saab uue avalike suhete juhi

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Raahel Apsalon. Erakogu

Tulevast esmaspäevast asub Lääneranna valla avalike suhete juhina tööle Raahel Apsalon.

Apsalon on elanud lapsepõlves Lihulas, alustanud seal kooliteed ning käinud Lihula muusikakoolis. „Lapsepõlvemälestuste helgus on toonud mind tagasi Lihulasse, tagasi juurte juurde,” ütles Apsalon. „Isikliku projektina olen siin koos kaaslasega alustanud 120aastase taluhoone renoveerimist.”

1986 Tallinnas sündinud Apsalon on töötanud avalike suhete ja kommunikatsiooni alal, külalisturundusjuhina, ning õppinud turundust Mainori ettevõtluskõrgkoolis. „Näen, et saan oma oskuste ja teadmistega aidata kaasa Lääneranna valla turundamisele ja hea maine kujundamisele,” ütles Apsalon.

Lääneranna senine avalike suhete juht Kristina Kukk lahkub ametist omal soovil.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
jamps
jamps

ilma viiteta isikule tegelikult paneb muigama … vald muidu ei püsi püsti, peab olema avalik jutlustaja … olgugi et külataseme poliitmaadlus saastab kõik nagunii ära. seda igas vallas ja nii koom on lugeda neid sõnaseadmisi.

robi
robi

see ju pärnumaa uudis juba . miks see siia lehte pandud on ?

Meelis Malk
Meelis Malk

Lääneranna vald on küll hetkel kahjuks juriidiliselt Pärnumaa all aga nagu ikka on kombeks ajalool sinusoidiliselt liikuda, ning õige pea saab ebaõiglus taastatud. Ja Lõuna-Läänemaa on Läänema osa ka praegu. Vähemalt siinsete inimeste südametes. Pärnuga puudub igasugune juriidiline ja emotsionaalne side nii enne, praegu, kui ka tulevikus.

Jaanus
Jaanus

Tore kuulda, eelmine oli ikka….

wpDiscuz