Galerii: Vormsis lasti vastlaliugu

Lääne Elu

info@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 7

Vastlaliug Vormsil. Foto: Eda Leesalu

Täna, 14. veebruaril tähistati Vormsi rahvamaja juures vastlapäeva. Külmasõpradele jagus tegevust õuealal ning külmakartlikud said end soojendada rahvamaja suures saalis kaminapaistel.

Osalejatele pakuti päeva lõpetuseks kohalikku hernesuppi ja Vormsil valmistatud vastlakukleid. Üritusele pakkus tuge ja tegevust kutseline ja vabatahtlik päästeteenistus, kelle abil said lapsed ja lapsevanemad proovida mootorsaanil kaasa sõitmist, mootorsaani järel kelgusõitu ning pika liu laskmist ühiskelgul.

Vormsi kultuuri-ja huvihariduselu on aktiivne. Täpsemat infot ürituste kohta saab valla kodulehelt. Juba järgmisel laupäeval tasub Vormsile minek ette võtta – kell 20 oodatakse huvilisi nii mandrilt kui Vormsilt hubasesse rahvamaja kinosaali uut eesti filmi „Hüvasti NSVL“ vaatama.

Kinoõhtud Vormsil on erilised – pakutakse nostalgilist või üllatavat tervitusnapsi, filme vaadatakse väikeses seltskonnas ning kaminapaistel. Kui ajad või filmivalik ei sobi, tullakse vastu ka privaatkinona erisoovidele ning väikeste gruppide tellimustele.

Lisainfot selle võimaluse kohta annab Vormsi hariduse-, kultuuri ja noorsootöö spetsialist Eda Leesalu (eda@vormsi.ee).

Eda Leesalu, Vormsi hariduse-, kultuuri ja noorsootöö spetsialist

Fotod: Eda Leesalu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Oot oot
3 aastat tagasi

16 veebruar ei ole õige vastlapäev, või mismoodi selle päevaga on ma ei saa aru?

vastel
3 aastat tagasi
Reply to  Oot oot

Kuda ta siis õige ei ole 16.veebruaril???????

Vormsilane
3 aastat tagasi
Reply to  Oot oot

Nädalavahetusel saavad lapsevanemad koos lastega lõbutseda, teisipäeval kui koolis vastlapäeva tähistatakse on vanemad tööl.

Oot oot
3 aastat tagasi
Reply to  Vormsilane

Aa, seda küll. Ma mõtlesin, et tähistan vabariigi aastapäeva juba laupäeval ära, muidu kole paha haige peaga neljapää tööle minna vara.

Rain
3 aastat tagasi

Tore vaadata oma lapsepõlvemäge Hullo rahvamaja juures. Tublid olete, ikka jõudu saarel elamiseks.

napsuga
3 aastat tagasi

meelitatakse rahvamajja, mis ehitatud karskusseltsi majaks .