Haapsalust pärit PERH-i ülemarst Peep Talving sattus rünnaku ohvriks

Regionaalhaigla ülemarst Peep Talving. Foto: PERH
Regionaalhaigla ülemarst Peep Talving. Foto: PERH

Eile õhtul rünnati oma töökohast regionaalhaiglast koju minema hakanud haigla ülemarsti professor Peep Talvingut, kirjutas Eesti Päevaleht.

Haapsalust pärit Talving väljus eile kella 19 ajal haiglast, läks oma auto juurde ja avastas, et üks rehvidest oli puruks torgatud. Vene keelt kõnelenud inimesed viskasid talle näkku mingit ainet, mis õnneks ei osutunud happeks.

Kahtlustatava tuvastamiseks vaatab politsei läbi valvekaamerate salvestused ja rünnakuks kasutatud vedelik saadetakse ekspertiisi. Juhtunu uurimiseks alustasid politsei ja prokuratuur eile kriminaalmenetlust ähvardamist käsitleva paragrahvi alusel.

Praegu on raske öelda, kas tegemist oli röövikatsega või rünnakuga Talvingu kui Covid-19 teemadel palju sõna võtnud arsti ja riigi teadusnõukoja liikme vastu.

„Esialgne info annab alust arvata, et rünnak ei olnud juhuslik ehk kurjategija ootas kannatanut ning oli ründamiseks valmistunud,” tõdes Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juht Urmet Tambre.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
18 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
fänn
3 aastat tagasi

AV tõmbas ma juristikarjäärile nüüd küll rasvase kriipsu peale. See on miinuspoolel. Mis on plusspoolel – mis ta selle koolipoisihuligaansusega saavutas?

perearst Karmen
3 aastat tagasi

Uriini on kasutatud aegade hämarusest peale tervist kosutava ravimina. Tervist!

aga
3 aastat tagasi

ekrest vabanesime, nüüd peaminister soovib hiinaga koostööd

hahahaaaa
3 aastat tagasi

Eesti sajandi kuritegu!….kogu riigi julgeolekujõud otsivad sajandi suurimat kurjategijat 24/7… Mary Krossi oopuse vaatus 2. DDDDD

Veebe
3 aastat tagasi

Refid võimul ja kordub sama muster. Täitsa uskumatu. Keegi tuvastamate tegi midagi ja midagi ei teinud ka, aga oht oli. Täpselt sama nagu pagulaste maja Vaos, pandi põlema, aga nagu ei pandud ka ja seni tuvastamata isik, ekre särkides loopisid kividega, aga seal jäi õnneks mary kross valega haledalt vahele, abielureferendumi nurjamine jällegi keegi ei tea midagi, lihtsalt juhuslikult samal ajal esitati süüdistused, nüüd ollakse vihakõne seadusele teed sillutamas, seni tuvastamata “pättide” abiga.

jah
3 aastat tagasi
Reply to  Veebe

vaos oli ju täitsa massimõrv

En.
3 aastat tagasi

Harri Kingo on kirjutanud arvamusloo, milles viitab seostele arsti ründamise ja valitsusjuhi reaktsiooni vahel. “Kaja Kallas teeb selle peale koheselt avalduse, kus ütleb /…/: “Kui sallime sellist käitumist sotsiaalmeedias, ilmub see ka tänavatele.” Kingo näitab oma artiklis, et Talvingu ründamise asjaolud on sedavõrd jaburad, et tahtmatult tekib seos Mary Krossi avantüüriga (nüüd ei saa vähemalt ründamise fakti ümber lükata!). Kas tegu oli vihakõneseadust ettevalmistava ohutu provokatsiooniga? Ei tea, aga imestada poleks tänases Eestis millegi üle. Aeg näitab. uueduudised.ee/arvamus/kas-runnakud-koroonaarstide-vastu-sillutavad-teed-kaja-kallase-vihakoneseadusele/

Lutikas
3 aastat tagasi

Kust vene pätid teadsid, et tegemist on ülemarstiga. Vaatasid ju, et taolise masinaga sõidab kultuurkeelt ehk vene keelt mitte rääkiv fašist.

einoh
3 aastat tagasi

Tahaks teada, kas rünnataks inimest, kes pealinnast väljaspool maakondades hakkab kontrollima ja avalikustama, kuidas prügiga tegelikult ringi käiakse utiliseerimiskeskustes. Mismoodi see igapäevaselt käib seal? Milleks koroona õieti tuli,no selleks et planeet muutuks puhtamaks.Kuidas nimelt Haapsaluga lood on?

õigustas
3 aastat tagasi

priske vaktsineerimist

Majaomanik
3 aastat tagasi

Vähemalt ajutiselt,hullu aja möödumiseni peaks riik kindlustama sellistele inimestele kaitse.