Parimad sportlased selguvad reedel

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Katrina Lehis. Foto: Bizzi
Katrina Lehis. Foto: Malle-Liisa Raigla

Spordiliit Läänela kuulutab Läänemaa aasta parimad sportlased välja reede õhtul, tiitlite üleandmist on võimalik jälgida interneti vahendusel.

Spordiliidu Läänela tegevjuhi Ülle Lassi sõnul algab parimate sportlaste väljakuulutamine reede õhtul kell 19 ja umbes 25 minuti pikkust galat saab jälgida veebis. „Lingi paneme enne üles Läänela kodulehele ja jagame seda ka sotsiaalmeedias,” ütles Lass.

Ta lisas, et parimate sportlaste väljakuulutamist saab ka järelvaadata. Lassi sõnul ei ole tegemist ülekandega, vaid pigem filmiga, kus tutvustatakse maakonna parimaks sportlaseks valituid.

Maakonna parimad sportlased selguvad kuues kategoorias: parim mees- ja naissportlane, parim noorsportlane nii noormeeste kui ka neidude hulgas, parim seeniorsportlane ja võistkond.

Igas kategoorias on parima sportlase kandidaate neli-viis, kõige rohkem kandidaate esitati noormeeste aasta sportlase tiitlile.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments