Detailplaneeringu teade

Regina

regina@le.ee

Lääne-Nigula vallavolikogu 21.01.2021 otsusega nr 3 kehtestati Suveresidentsi katastriüksuse detailplaneering asukohaga Paslepa külas / Pasklepis (katastritunnus 52001:004:0780, pindala 4,6 ha, hoonestatud).
Detailplaneeringu eesmärk on luua Paslepa-viigi sadamast kompaktse hoonestusega nüüdisaegne väikesadam. Planeering näeb ette planeeringualal olevate hoonete asukohtadesse uute hoonete ehitusõiguse, hoonestusalade ulatuses ehituskeeluvööndi vä-
hendamise, olemasoleva kai rekonstrueerimise ja pikendamise, kallasrajale juurdepääsu tagamise ümber sadamaala. Katastriüksuse uueks sihtotstarbeks on planeeritud 90% tootmismaa ja 10% ärimaa.
Detailplaneering muudab Noarootsi valla üldplaneeringut, sest vähendati ehituskeeluvööndi ulatust. Planeeringule koostati keskkonnamõju strateegilise hindamise eelhinnang, täismahus hindamise vajadus puudus.
Detailplaneeringu materjalid on leitavad https://www.laanenigula.ee/noarootsi2 .

Lääne-Nigula vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments