Läänemaa parimad sportlased on Differt ja Sakson

Liikumisaastale kohaselt panid Haapsalu võimlejad autasustamiste vahel sportlased palliga harjutusi tegema. Foto: Malle-Liisa Raigla

Liikumisaastale kohaselt panid Haapsalu võimlejad autasustamiste vahel sportlased palliga harjutusi tegema. Foto: Malle-Liisa Raigla

Reede õhtul kuulutas spordiliit Läänela välja läinud aasta parimad sportlased. Parima sportlase tiitli said vehkleja Nelli Differt ja kergejõustiklane Kevin Sakson.

Naissportlastest oli Differt ka rahva lemmik, meestest võitis rahvahääletuse vehkleja Sten Priinits.

Ühtegi võitjat aasta parima sportlase autasu vastu võtmas ei olnud – Sakson õpib Ameerikas ülikoolis ja vehklejad olid Dohas GP-etapil. „Vehklejad on alati võistlustel või treeningul,” ütles õhtujuht Margus Luik.

Nii Differti kui ka Priinitsa auhinna võtsid vastu sportlaste vanemad. Luik uuris Differti vanematelt Leelo ja Andres Pajult, kuidas selliseid lapsi kasvatada. „Nad kasvavad päris hästi ka ise, aga väikesed juhised kuluvad alati ära,” ütles Andres Paju.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments