Mullused parimad sportlased on Katrina Lehis ja Sten Priinits

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 27

Mullune parim võistkond on Eesti meistritiitli saanud En Garde vehklemisnaiskonda (Kristina Kuusk, Nelli Differt ja Madli Palk). PÜildil Differt (vasakult) ja Palk. Foto: Kaisa Kuusik

Läänemaa mulluste parimate sportlaste valimisel tegid vehklejad puhta töö.

Parimaks naisssportlaseks valiti Katrina Lehis, meessportlaseks Sten Priinits. Parim võistkond oli vehklemisklubi En Garde naiskond ning tunnustuse said nii Lehise treener Nikolai Novosjolov kui ka En Garde treenerid Peeter Nelis ja Helen Nelis-Naukas.

Sportliku perekonna tiitel anti üle perekond Danilovile Martnast. Pere neljast lapsest kolm tegelevad juba maast madalast maadlusega. “Vajadusel viivad vanemad - ema Helen ja isa Riho - lapsi võistlustele ja treeningutele ning elavad lastele väga kaasa,“ ütles spordiliidu Läänela Läänela peasekretär Ülle Lass.

Tiitliga Märgatud 2021 sai pärjatud jalgpalliklubi Kratid treener Mikk Pärt.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kodanik
2 aastat tagasi

kogu see Laasi värk tundub olevat mingi kinnine klubi kuhu võõrad naljalt ligi ei pääse. Vehklejad, sõpradest kergejõustikutreenerid, Sool, Uspenski, Seppi ja nipet-näpet veel. Ühesõnaga need kes ise ennast puššivad.

haapsalust
2 aastat tagasi

Ülle Lassi väide, et kohale kutsuti kõik esitatud kandidaadid, ei vasta tõele. Kaks Haapsalu kodanikku tulid 2021. aastal avamerepurjetamise maailmameistriteks. Kumbagi ei kutsutud.

Mart
2 aastat tagasi

Vanemad viivad oma lapsi võistlusele ja elavad neile kaasa. Kas enam haledamet põhjendust ei osanud välja mõelda? Iga vanem elab lapsele kaasa ja viib võistlusele.