Lääne Elu paberleht laupäeval, 9. jaanuaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Piirangud muutuvad leebemaks

Uued koroonareeglid teevad jalgpallurid õnnelikuks, rahvatantsijad on aga ikka nukrad. „Jess! Saame kaks mansat mängima panna,” ütles Haapsalu jalgpallitreener Aavo Tomingas. „Meil algavad esiliiga mängud juba kahe kuu pärast ja iga nädal on arvel.”

Kadri Simson: Eestis on toimetulek tähtsam kui kliimasoojenemine

Euroopa Komisjoni energeetikavolinik Kadri Simson (Keskerakond) võitles Ida-Virumaale välja enam kui 300 miljoni euro suuruse rahastuse; Piirsalu tuulikuvastastele ütles ta, et Eesti majandus vajab peale ilusate elamute ka tootmisettevõtteid

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
15 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Üks Maali metsast
3 aastat tagasi

Lääne -Nigula valla leht on infoleht , mille lugemine võtab vahetevahel sõnatuks : vananenud teated ,artiklid , milles ” ennast kiitmast ma ei väsi” , teksti ja trükivead. Taevas tule appi , kui peaksid arvamuse avaldamiseks saatma ajalehele kriitilise artikli. See lihtsalt kaob. Aga ikka ootad korralist ajalehte ,et teada saada kuidas ametnikud asju ajavad, millest saad teavet ja mis jääbki saladuseks.

Agu
3 aastat tagasi

tegelikult saab ka otse oma vastused valla või linna tegemiste kohta. See on iga kodaniku õigus. Kirjutage lihtsalt asjalikud küsimused ja saatke meiliaadressile mis igas ametis antud. Neil on vastamiseks aega 30 päeva seaduse järgi ja saategi vastuse. Muidugi ei tasu küsida, et kas valge sall on Eestis lubatud jne, siis te vastust vist ei saa. Refi erakonnale võite saata sellise tekstiga küsimusi aga küll, nemad oskavad ehk isegi vastata.

N60
3 aastat tagasi
Reply to  Agu

Muusea, meie hulgas on palju inimesi, nii vanemaid kui ka nooemaid, kes ei kasuta arvutit, ei oma aktiivset meiliaadressi ja eelistavad uudiseid lugeda paberilt.

hmm
3 aastat tagasi
Reply to  N60

post töötab ka ju. Vanasti sai ka paberil küsimusi saata, ma ei usu, et see nüüd midagi muutunud on.

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  N60

Kui väga ikka huvitab, küll see internet ka selgeks saab. Pole see nii keeruline enam midagi nagu püüate väita. Tahtmises on asi

väikehaapsallane
3 aastat tagasi

Kas just kulukat linnalehte vaja on aga kord kuus võiks kuhugi koguneda avalik vestlusfoorum kõigile linnakodanikele. Kahjuks on rahvas ühest küljest väga passiivne ja teisest küljest väga killustunud. Ent linnalehe asemel kirjutaks siis Lääne Elu, mida huvitavat foorumil käsitleti. Niikuinii on LE ja linnalehe sisu dubleeritud (v.a. linnalehe valimispropagandahõngulised paraadkõned).

kodanik
3 aastat tagasi

Pole ju vaja, et kord kuus, piisab sellestki, kui kord kvartalis.

Vahi nalja
3 aastat tagasi

Võitles välja 300M eurot…Kas Simsonil on suurushullustus, sest temast ei olenenud selles protsessis suurt midagi:) Eesti meedia on ikka täiega ebakvaliteetne ning Euroopa Liidu protsessidest arusaamine olematu.

aga
3 aastat tagasi
Reply to  Vahi nalja

kellest siis tohutult olenes? Sinust, Vahi nalja!

Miralda
3 aastat tagasi
Reply to  aga

Martin on tegija!

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Miralda

Natukene ongi ju. Pakub nalja või? Kas need teie inimesed keda fännate on tegijad või. Paras krdi jura oma tobedate küsimistega. Jah ja ei ole kavandatava referendumi küsimus tobe. Tobe on kas valge sall on lubatud Eestis, kas valge sall on lubatud Arktikas, vo see on tobe. Saage ükskord aru juba!

jess
3 aastat tagasi

lõpuks ometi oma linna leht!

kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  jess

Ärgem olgem ikka nii naiivsed, et linnaleht hakkab ilmuma tänaste linnavalitsejate heast soovist. Linnalehe eesmärk on ikkagi – panna püsti sügiseste valimiste tribüün ja selleks on hea võimalus maksumaksja raha kasutamiseks. Selles ei ole midagi uut – kolm aastad ei mõelnud tandem Sukles-Karilaid linnakodanike peale, Pange aga nüüd tähele kui palju hakkab tulema linnalehe veergudel seda endi kiitmist. Elame näeme… Linnaleht võinuks ju ilmuda kogu aeg, sama moodi, kui ilmus Ridala valla leht või siis tänagi ilmuvad Vormsi ja Lääne -Nigula valla lehed? Kuidas nende valdade juhid tahavad jagada omi tegemisi ja probleeme rahvaga, linnas aga tuleb rahvas meelde just… Loe rohkem »

jah
3 aastat tagasi
Reply to  kodanik

meenub Ridala leht, kus selle väikese vallavaese Breznevi pilt esikaanel pidevalt koos kõigi ordenitega ilutses ja toiduahela ametnikud oma RATE teha said ja ikka selleks, et vali mind, mina luban paradiisi, asuküla laup-pühap bussiliin kaotati ära, ei leitud 6000 krooni(pole taastatud siiani), aga kohalikku Pravdat üllitati hoolega rahvale pähe määrida.

hmm
3 aastat tagasi
Reply to  kodanik

teie muidugi ootaksite refi ja sotside võimu, aga tutkit, seda te ei saa. Pole vaja seda linna põhja lasta täitsa.