LOETUIMAD LOOD 2020: Uuemõisas õhulennu teinud auto roolis oli õhuväelane

Lääne Elu

info@le.ee

Tallinna poolt tulnud maastur tegi õhulennu ja maandus Stokkeri ees. Foto: erakogu
Tallinna poolt tulnud maastur tegi õhulennu ja maandus Stokkeri ees. Foto: erakogu

Lääne Elu avaldab 2020. aastal veebis enim loetud lood.

2. aprillil kirjutas Lääne Elu, et öösel vastu 29. märtsi juhtus liiklusõnnetus Uuemõisas Tallinna maanteel Rannarootsi ringristmikul.

Maastur Chevrolet liikus Haapsalu suunas, sõitis vastu ringristmiku ohutussaare äärekivi, põrkas suure hoo tõttu üles ja jäi lõpuks pidama teisel pool teed Stokkeri ees kõnniteel.

Haapsalu politseijaoskonna juhtivuurija Vello Palmitsa sõnul kaotas juht auto üle kontrolli, sest oli purjus. Lääne Elule teadaolevalt oli roolis õhuväe allohvitser Margus Nelke.

„Tõepoolest on selline kahetsusväärne juhtum toimunud ja saame kinnitada, et tegu on meie tegevteenistujaga,” teatas õhuväe teavitusspetsialist Sigrid Pukk.

Nelke viibis autos üksi ja õnnetuses keegi teine viga ei saanud. Politseinikud pidasid Nelke kinni, on alustatud kriminaalmenetlust. „Mehe sõnul soovis ta sõita koju sõbra juurest, kellega koos oli eelnevalt alkoholi tarvitanud,” ütles Palmits.

Nelke on Lääne maleva kaitseliitlane.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments