Vastuseis Risti tuulepargile hakkab murenema

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääne-Nigula vallavolikogu liige Kadri Lukk leiab, et tuulepargi vastased on maalinud tulevasest investeeringust ühekülgse pildi. Urmas Lauri

Lääne-Nigula vallavolikogu liige Kadri Lukk leiab, et tuulepargi vastased on maalinud tulevasest investeeringust ühekülgse pildi. Urmas Lauri

Risti elektrituulikute vastu allkirja andnud kahetsevad seda, sest andsid allkirja täit tõde teadmata.

Lääne-Nigula vallavolikogu liige Kadri Lukk ütles, et allkirja andnud on tema poole pöördunud küsimusega, kas oleks võimalik allkiri tagasi võtta. „Nad ütlesid, et kui nad allkirja andsid, siis ei teadnud nad kõiki asjaolusid. Neile oli maalitud ka üsna ühekülgne pilt,” ütles Lukk Lääne Elule teisipäeval.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
32 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu-toomas
3 aastat tagasi

Pärismaalased osteiära klaashelmestega aga tänapäeval on inimesed kommi raha eest nõus laste ja lastelaste elu kihva keerama !

Raha võim
3 aastat tagasi

Hahahhaaa…..seda ma ütlesin juba ammu, et põhimõtted taanduvad raha ees!

Uimane
3 aastat tagasi
Reply to  Raha võim

Me kohe viime teid kõiki viie rikkama sekka , umes sinna , kus see Ansip ja tema pooldajad fooliumi mütsidega ootavad ……

Annie Annie
3 aastat tagasi

Finantsasutus aitab teid

Laenuraha saate meilt

Kõigi oma sularahalaenude jaoks.
Pakume uusi laene eraisikutele ja äriorganisatsioonidele intressimääraga 3%.
Pakume laene kuni 400 000 000 eurot.

Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust.

E-post: 1: infos.kredit700@gmail.com

E-post 2: financial.service.group01@gmail.com

Whatsapp: +33 7 55 17 86 25

Aitäh

Uimane
3 aastat tagasi
Reply to  Annie Annie

helista suklesele , küll ta oskab sulle projekte pakkuda , äärmisel juhul Lipstok ……

Raha
3 aastat tagasi

pakkumine murendab ainult ahnete ja rumalate oma kodust ja puhtast loodusest mittehoolivate inimeste hingeelu.Meie kogukonnana ei võida midagi- saame aga tervise riskid, mis on väga reaalsed, kinnisvara hindade languse kolossaalses mõõdus, elukeskkonna halvenemise totaalselt,loomade lindude kadumise piirkonnas jne.Selliseid monstrumeid loodusrikkase piirkonda soovida on kuritegu, kui Euroopa Liit on andnud suuna, kui tuule tööstusalasid rajada, siis merealadele, mis on meie ranniku ja mereala silmas pidades küll, Merel olev tuul tagab ka tuulikute maksimaalse töös hoidmise taseme.Seisame kogukonnana vastu ärikate seadusvastasele tegevusele ja mõttelaadile,- maksame teid kinni,raha eest saame kõike.

Raimo Rüütel
3 aastat tagasi

Vastased ei ole kuidagi murenendud,pigem muutume tugevamaks! Enefit Green ja kohalik ettevõtja on hakanud nm.äraostmise taktikat kasutama,kus lubatakse nii kohalike moosimisega tegelejaile,kui 68,-sale majapidamisele nii-nimetatud kompensatsiooni aga ülejäänud mitusada leibkonda jääksid sellest ilma,samas on ka laual lähimate tuulikute nihutamine A.Kärmase sõnul,mis suure tõenäosusega kahandaks veelgi kompenseeritavate nimekirja! Mis puudutab tuugenite kõrguseid ja 330kv alajaama asukohta siis aetakse pidevalt mõistu juttu,kuigi alles sügisestel koosolekutel kõlas korduvalt,et tuulepargi planeerija ei tea ennem asukohti,kui on planeering läbi viidud j.n.e ,kuigi täna on need juba kaardil ilusti välja toodud! Milleks on Enefit eriplaneeringu 30,-nele tuulikule taotluse esitanud ,kuigi tänase seisuga plaanitakse kõige-pealt 21 tuugenit… Loe rohkem »

Juss
3 aastat tagasi

Pealkiri on otseselt vale. Pole arusaanud, et vastuseis väheneks…

Mare
3 aastat tagasi

kaasake inimeses tuulepargi omanike ringi nii et kohalike tasuta pirn laes põleks ja leib oleks laual. Las Lea lai kirjutab ise selle tuulepargi projekti kokku kaasab inimesi, taotleb euroopast raha ja asi korras.

Rähn
3 aastat tagasi
Reply to  Mare

Asi pole mingiski vaates korras,sest kaovad tuhandete lindude-loomade elupaigad ja jääb vaid rikutud vaade ning tuulikute vihin. Huvitav- Dirhamis tõstsid nn.rohelised plaanitava mõne haiga akvaariumi pärast kisa taevani. Kas ja kui palju neile peaks praegu kilekotiga raha andma, et nad end liigutaks ?

suurem summa
3 aastat tagasi
Reply to  Rähn

Rohelistel pole praegu aega. Rali Balticu kiitmise peale läheb kogu aur ära.

otsi lolli
3 aastat tagasi
Reply to  Mare

Mälu lühike, ära unustatud kuidas väikeaktdionäridel pere.e kohku lüüakse

hmm
3 aastat tagasi

Viimsi tuulepark kõlaks hästi. Ei tea, mis takistused seal küll võivad ette tulla, kuigi kui kaarti vaadata, siis see rannikuala on üks tuulisemaid aasta lõikes!?

Hakka ettevõtjaks
3 aastat tagasi
Reply to  hmm

Ja asu Viimsissi tuuleparki rajama!

hmm
3 aastat tagasi

Mina!?!? Mina pole tahtnud mitte ühtegi tuuleparki rajada. See on hoopis üks teine ettevõte, kes tahab kangesti omi tuulikuid igale poole toppida. Kui artiklit loete, siis mõistate kellega tegu.

Rähn
3 aastat tagasi

Uskumatu,et mõned inimesed on lubatud raha nimel võimelised oma kodukandi looduse jäädavalt rikkuma! Just nimelt lubatud raha,sest küll leiab võimalusi,et ka neid mõnda eurot vaid lühikest aega maksta.Aga tuulikud jäävad igaveseks.Ja kindlasti viib see kinnisvara hinnad seal alla.

TÄHELEPANELIK
3 aastat tagasi

Vaadake need inimesed, kellel raha pakuti ja allkirja maha tahavad võtta. Te ei pruugi seda raha üldse saada, sest teie majade poolsed tuulikud jäetakse esialgu ehitamata. Kui olukord lahedam, siis äkki püstitatakse ka need. Jättes ära 4 küladele lähimat tuulikut, on 90 protsenti inemesi ilma sellest toetusest. Praegu liiguvad silmeees dollari märgid. Pöörake sellele TÄHELEPANU!!!

Hellat
3 aastat tagasi
Reply to  TÄHELEPANELIK

Ära ennusta parem.