LOETUIMAD LOOD 2020: Rannarootsi keskuse juures oli hukkunuga avarii

Lääne Elu

info@le.ee

Lääne Elu avaldab 2020. aastal veebis enim loetud lood.

27. juulil kirjutas Lääne Elu et Rannarootsi keskuse juures oli raske avarii, kus sõiduautolt BMW sai löögi 64-aastane naine, kes ülekäiguraja läheduses teed ületas. Kannatada saanud naine suri kiirabiautos.

Haapsalu politseijaoskonna patrulltalituse juht Meelis Laurmann kinnitas, et naine ületas teed ülekäigurajast veidi eemal. Avariipaigas puudub teekattemärgistus. Juuni alguses vahetati Uuemõisas välja pealmine asfaldikiht. Sellest ajast saadik on tee märgistuseta. „Võib-olla ei vaadanud märke,” ütles Laurmann.

Sündmuskohal elustasid meedikud viga saanud naist ning talle kutsuti järgi helikopter, mis pidanuks naise Tallinna haiglasse transportima. Helikopter maandus Rannarootsi keskuse parklas, kuid kannatanut kiirabiautost helikopterisse ei tõstetud ning kiirabi sõitis vilkuriteta ära. „Meedikute pingutused ei kandnud vilja,” ütles Laurmann.

BMW roolis olnud 47-aastane mees oli kaine, kuid auto kapott sai kokkupõrke tagajärjel tugeva mölgi. Seda, kas BMW juht ületas ka kiirust, Laurmann öelda ei osanud. See selgub kriminaalmenetluse käigus, kui autole on tehtud ekspertiis.

Laurmann pani inimestele südamele, et remondi piirkonnas tuleb pingsalt jälgida ajutisi liiklusmärke ning jalakäijatel tuleb meeles pidada lasteaiast õpitut – teed ületades tuleb vaadata vasakule ja paremale ning veenduda, et autojuht on sind märganud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
viloloog
3 aastat tagasi

Ja kaugel uurimine ka on?