Galerii: Rannarootsi keskuse juures oli hukkunuga avarii (täiendatud 16.46)

Rannarootsi keskuse juures oli kell 13.30 raske avarii, kus esialgse info kohaselt sai sõiduautolt BMW löögi 64-aastane naine, kes ülekäiguraja läheduses teed ületas. Kannatada saanud naine suri kiirabiautos.

Haapsalu politseijaoskonna patrulltalituse juht Meelis Laurmann kinnitas, et naine ületas teed ülekäigurajast veidi eemal. Avariipaigas puudub teekattemärgistus. Juuni alguses vahetati Uuemõisas välja pealmine asfaldikiht. Sellest ajast saadik on tee märgistuseta. „Võib-olla ei vaadanud märke,” ütles Laurmann.

Sündmuskohal elustasid meedikud viga saanud naist ning talle kutsuti järgi helikopter, mis pidanuks naise Tallinna haiglasse transportima. Helikopter maandus Rannarootsi keskuse parklas, kuid kannatanut kiirabiautost helikopterisse ei tõstetud ning kiirabi sõitis vilkuriteta ära. „Meedikute pingutused ei kandnud vilja,” ütles Laurmann.

BMW roolis olnud 47-aastane mees oli kaine, kuid auto kapott sai kokkupõrke tagajärjel tugeva mölgi. Seda, kas BMW juht ületas ka kiirust, Laurmann öelda ei osanud. See selgub kriminaalmenetluse käigus, kui autole on tehtud ekspertiis.

Laurmann pani inimestele südamele, et remondi piirkonnas tuleb pingsalt jälgida ajutisi liiklusmärke ning jalakäijatel tuleb meeles pidada lasteaiast õpitut – teed ületades tuleb vaadata vasakule ja paremale ning veenduda, et autojuht on sind märganud.

Arvo Tarmula fotod

32 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jaanika Hamburg
3 aastat tagasi

Tõesti kahju, et ajaleht käsitleb surma meelelahutusena ja seda tänu kohatutele fotodele. Piisavalt alandav surnukehale on juba sensatsiooniline helikopteri pildistamine samal ajal, kui inimene sureb. Tasuks mõelda fotograafidel, kas surres oleks neil soov sellise sumina järgi oma surnukeha ümber.

elu
3 aastat tagasi

meil toimub see, et inimese tapmise eest liikluses, saad tingimisi karistada.Nagu see Saaremal haagisega avarii teinud autojuht….Kus on justiitsminister, mis meil toimub , kas vanglad on rahvast täis või mis ? See pole ju enam normaalne….

Kutseline roolikeeraja
3 aastat tagasi
Reply to  elu

Las menetlus selgitab välja kuidas need asjad tegelikult olid.

Kutseline roolikeeraja
3 aastat tagasi

On olnud juhus Tallinna mnt-Niine ristil kus tänasin õnne, et oma 20t kaaluva masina pidama sain kuna üks kaabuga noorhärra otsustas ette astuda.
Nojaa, ülekäigurada küll on aga see ei anna õigust ette astuda! Ülbus.
Üsna tihti avastad ka lapsekärudega noori emmesid niimoodi tee peal ees äkki – nagu loomad.

Majaomanik
3 aastat tagasi

Kui suur oli selles kohas lubatud kiirus? Kui suur oli bemmi kiirus?

Keegi Uuemõisast
3 aastat tagasi

Praegu toimub sellel teelõigul teeremont. Asfaldile pole veel valgeid jooni ja sebrasid maha märgitud. Autojuhid peaksid sellistes olukordades hoolsamad olema ja jalakäijaid jälgima.

Nimi
3 aastat tagasi

Kahjuks siin meie linnas neid kodanikke jagub kes ei oska õiges kohas teed ületada. Ka siis kui ülekäigurada asub mõnede meetrite kaugusel. Ikka ronitakse vales kohas üle tee. Alles hiljuti oli olukord kus enne rimi ristmiku pidin seisma jääma kuna üks proua JALUTAS üle tee selleasemel, et veidi eemal seda reguleeritud ristmikul teha. Ja neid näiteid oleks veel. Ei saa sellistes olukordades süüdistada vaid autojuhte. Ka jalakäiad võiks olla tähelepanelikumad.

eestlane
3 aastat tagasi

uskumattu mis eestis toimub, igapäev

endine haapsallane
3 aastat tagasi

Paneb mõtlema, kui juhi esimene mure peale jalakäija alla ajamist, oli uurida auto vigastusi.

Nimi
3 aastat tagasi

Kindlasti ei ole/olnud see tema esimene mure. Inimesed käituvad sellises olukorras erinevalt.

oli siis
3 aastat tagasi

Kui Sa just kohal olid ja nägid! Pildi järgi ei saa küll otsustada, et see esimene mure oli. Ja meedikutega koos teda kannatanut abistama keegi poleks kindlasti oodanud.

Tiina Kûtt
3 aastat tagasi

Minu arvates ei ole õige kannatanut niimoodi piltidel näidata, kui on vaja tingimata nii lähedalt võetud pilte teha/ näidata, siis peaks olema hägustatud. See on inimene, kellegi lähedane!

!!!!
3 aastat tagasi
Reply to  Tiina Kûtt

süüdi on otsasõitja,ja ka teed ületaja. Kes väidetavalt seda vales kohas tegi. Kannatanu raamil. Jä nägu pole kuskilt näha

Keegi Uuemõisast
3 aastat tagasi
Reply to  !!!!

Kas jalakäija on ikka süüdi? Piltidelt vaadates on ülekäigurada suhteliselt lähedal. Kui BMW jalakäijale otsa sõitis, siis lendas ohver umbes 10 meetrit edasi. Mulle tundub, et jalakäija arvatavasti ületas teed ikkagi suhteliselt õigest kohast.
Praegu toimub sellel lõigul teeremont. Teekatte märgistust (ülekäigusebra, jooned jne.) on praegu tegemata ja autojuhid peavad sellele ka sobiva kiiruse valima ja hoolega jälgima ümbritsevat liiklust.

Kapten
3 aastat tagasi
Reply to  Tiina Kûtt

Lisaks võiks sellise “uudise” juures olla kommentaarium suletud

Olen nõutu
3 aastat tagasi
Reply to  Tiina Kûtt

Lääne elu lubab selliseid pilte avaldada?? Kas töesti Tarmula natukenegi ei mõtle kui ta pilte teeb ja mida pildistab???? Äärmiselt häbiväärne tegu.Sündmust saab ka kajastada sündsuse piirides-ajukääbik.

Ccc
3 aastat tagasi

Ma ei mõista, kuidas autojuht ei märka teel olnud inimest??
Sellised vanad käkerdised bmwd tuleks ära keelata, tilguvad ja suitsevad… Pidurite remondi asemel läheb viimane raha reeglina paaki ja tuld.. Nüüd tulemus käes.

Mhmh
3 aastat tagasi
Reply to  Ccc

Parafraseerides:
Ma ei mõista, kuidas jalakäija ei märka sõiduteel sõitvat autot.

Kats
3 aastat tagasi
Reply to  Ccc

Mõne inimese uus auto pole kah nii korras kui selle mehe vana aasta mudel(Tal ikka nii korras ja hooldatud auto,et teeb kõigile silmad ette!,vaata ja kadesda!) Ei kolise,ega mölise,ei tilgu ega suitse.