Meediajuhid valisid aasta pressisõbraks Arkadi Popovi

Arkadi Popov. Foto: Arvo Tarmula
Arkadi Popov. Foto: Arvo Tarmula

Eesti meediaettevõtete liidu liikmeskanalite peatoimetajad valisid täna toimunud liidu virtuaalsel aastakoosolekul 2020. aasta pressisõbraks terviseameti hädaolukorra endise meditsiinijuhi Arkadi Popovi, pressivaenlase tiitlit otsustati ka tänavu mitte välja anda.

Peatoimetajad rõhutasid, et Arkadi Popov oli aastal 2020 nii riigis tervikuna, kohalikul tasandil aga ka venekeelses meediaruumis selge sõnumi tooja. Seda eriti just koroonakriisi lahvatamisel kevadel, mil valitsuse ja terviseameti ütlused olid tihti vasturääkivad. Ta suhtles keerulisel ajal meedia vahendusel avalikkusega avameelselt ja selgelt.

Pressivaenlast otsustasid Meedialiidu liikmed juba teist aastat mitte valida, et mitte anda oma täiendavat panust negatiivsusele ja vihakõnedele ühiskonnas.

Presssõber valiti tänavu juba 27. korda. Pressisõber saab auhinnaks nimelise ruupori, mille autor on metallikunstnik Ive-Maria Köögard.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Paks
3 aastat tagasi

Popov presidendiks!