Rannakalureid juhib Raina Jeeberg

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Läänemaa rannakalanduse seltsi uus juht on endine Lääne-Nigula valla arendusnõunik Raina Jeeberg. Foto Urmas Lauri

Läänemaa rannakalanduse seltsi tegevjuht on 1. detsembrist senine Lääne-Nigula valla arendusnõunik Raina Jeeberg.

Rannakalanduse seltsi juhatuse liikme Taavi Suitsbergi sõnul oli tegevjuhi kohale 18 kandidaati, kellest välja valiti kuus ja neist vesteldi kolmega. „Arvasime, et Läänemaa inimene, noor ja oskab nende asjadega hakkama saada, mis meil vaja on,” ütles ta Jeebergi valimise kohta.

Jeebergi sõnul kandideeris ta rannakalanduse seltsi tegevjuhi kohale, et proovida tööalaselt midagi uut. „Projektide poolega on mul varasemast kokkupuude olemas, küll aga pean end kurssi viima kalanduse valdkonnaga,” ütles Jeeberg.

Jeebergi sõnul on ühed tema esimesed tööülesanded uue taotlusvooru läbiviimine ja uue kalandusstrateegia koostamine.

Lääne-Nigula vallavanema Mikk Lõhmuse sõnul kuulutatakse valla uue arendusnõuniku leidmiseks välja konkurss.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
hahaaaaa
3 aastat tagasi

Kõige ehedam näide korruptsioonist. 18 kandidaadi hulgast omab kõige rohkem kogemusi kalanduse alal noor tibi, kes juhuslikult oli varem valla ‘arendusnõunik’….DDDD

Holli
3 aastat tagasi

Järjekordne uudis, mis töötutes laiskvorstides kadedust tekitab. Mingi soe koht see küll pole. Noor ja võimekas inimene suudab ennast kindlasti ruttu asjadega kurssi viia. Aga no muidugi, mis muu ikka maailma paremaks muudab, kui LE kommentaariruumis soppa kallata.

Kilgameš
3 aastat tagasi

Mis imestada tibile oli sooja kohta vaja edaspidiseks kariääriks!!!

Jaanus
3 aastat tagasi

Mismõttes peab kalandusega ennast nüüd kurssi viima. See on sama hea, kui rekkajuhiks panna inimene, kes pole rekkat elus näinudki ja töö käigus viib ennast alles asjadega kurssi.