1

Galerii: jõuluvanad tervitasid kuuse all lapsi

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Jõuluvana majakese seinal olevasse postkasti saavad lapsed panna oma jõulusoovid. Foto Arvo Tarmula

Läbi kogu advendiaja saavad lapsed igal laupäeval kohtuda jõuluvanaga Haapsalu lossiplatsil jõulukuuse all, et anda jõuluvana edasi oma jõulusoovid. Esimest korda oli jõuluvana kuuse alla lapsi ootamas sel laupäeval.

Edaspidi saab jõuluvanaga kuuse alla kohtuda igal laupäeval kl 12-14

Fotod Arvo Tarmula  

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Muhv, nõudmiseni
Muhv, nõudmiseni

Lapsed kirjutavad Jõuluvana juures Jõuluvanale kirju! Ajad on muutunud!

wpDiscuz