Tormituul tahtis Lihulas taas katuse viia

Öösel kella kahe ajal sai päästeamet teate, et Lihulas Pärnu maanteel hakkab tormituule tõttu kortermaja katus ära lendama.

Päästeameti pressiesindaja Maris Moorits ütles, et päästjad said õigel ajal jaole ja panid kinnitustest lahtirebenenud katusenurga kinni. „Ohtu kellelegi polnud,” ütles Moorits.

Samuti murdis tormituul kõikjal puid. Puud kukkusid teele Vormsi vallas Förby külas, Lääne-Nigula vallas Palivere alevikus ja Haapsalu linnas Liivakülas. Samuti kukkusid teele Eametsa külas, Lääneranna vallas Kloostri külas ja Hälvati külas.

Sügistormide saabudes soovitab päästeamet kõigil inimestel läbi mõelda, kas nemad ja nende kodu on valmis olukorraks, kui õues möllavad marutuuled ning elekter on katkenud. Enamasti ei tule torm nii ootamatult, et selleks valmistuda ei jõuaks. Laadige mobiiltelefonide akud täis, võimalusel hankige lisaks ka akupank. Samuti võiks igas kodus varuks olla mõne päeva jagu joogivett ja toitu. Vaata, mida hädaolukorraks koju varuda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
ehitaja
3 aastat tagasi

Kui see oht on, tuleks ju kohe suuri ja raskeid kive katusele panna, see hoiab suure kahju ära.