Haapsalus taheti omaniku loata autoga sõita

Lääne Elu

info@le.ee

12. novembril sai politsei teate, et 9. novembri ja 12. novembri vahel siseneti ajutise kasutamise eesmärgil omaniku loata Haapsalus Kastani tänaval eluhoone juurde pargitud sõiduautosse Ford. Tegu jäi aga lõpule viimata ja tekitatud kahju on selgitamisel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Postimees
3 aastat tagasi

Sellest ei sõnagi et endises telefonijaamas anti nii, et veri lendas… Kuuldavasti isegi omanik sai matsud kirja… Action oli korralik…
Füüsilist kontakti võiks julgemalt esile tuua…

eem
3 aastat tagasi
Reply to  Postimees

vist ei tohi, kardetakse omakohust ja suuremat mäsu. Isegi imestasin, et eesti ekspress kirjutas kuidas sudaanist ja egiptusest pärit tšurkad Tallinnas taksojuhina naisi vägistasid. Rootsis ei tohi ammu juba välja öelda, mis maalasega tegu.

Nimi
3 aastat tagasi
Reply to  Postimees

Kus on endine telefonijaam ja mis seal toimus?

Margus
3 aastat tagasi
Reply to  Postimees

Postimajas? Või kus?

Enriko
3 aastat tagasi
Reply to  Margus

Tundub, et silmas peetakse endist sidemuuseumi maja Tamme tänava ja Kastani ristmiku lähedal, kus oli kohalik liinitehnilise side jaoskond ja telefonikeskjaam. 4x-ne hall kivimaja. Linnasaun on praegu keldrikorrusel.

Kodanik
3 aastat tagasi

Väga peene jutt

viloloog
3 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Kantseliit ehk eesti keele vägistamine, aga mida sealt muud ikka oodata!