Ruletikuul tabas mängijat näkku, mängija kaebas kasiino 300 000 dollari eest kohtusse

2013. aastal juhtus kurioosne lugu Washingtoni osariigi elaniku Leander Stocksiga. Nimelt kaebas ta Maryland Live kasiino kohtusse vigastuste tekitamise eest, mille ta väidetavalt sai pärast seda, kui ruletikuul lendas ruletikettalt õhku ja tabas teda silma kohale.

Algse kaebuse esitas mees juba 2014. aasta novembris, kuid pool aastat hiljem esitati muudetud kujul kaebus ​​Columbia ringkonnas asuvasse USA ringkonnakohtusse. Kasiino ebaõnnestus oma katsetega saavutada olukord, et hagi ei võetaks üldse menetlusse.

Mis täpselt juhtus?

Hasartmängija Leander Stocks väitis, et ajal kui ta mängis hasartmänge, põhjustas “seadet kasutava töötaja ettevaatamatus ruletikettalt kuuli õhku tõusmise ja sellega tema vasaku silma kohale suurel kiirusel lendamist“, põhjustades tabamusega peapõrutuse.

Edasi väitis Stocks, et tänu hooletusele sai ta veel ka täiendavaid vigastusi. Nimelt viis turvatöötaja ta abi osutamiseks privaatsesse tuppa ja manustas talle silma tundmatut ainet, kuigi ruletikuul tabas meest silma kohale. Stocks väidab, et aine põhjustas talle täiendavat ebamugavust ja vigastusi.

“Hageja reaktsioon sellele soovimatule puudutamisele ja loata meditsiinilisele protseduurile oli kohene ähmane nägemine, suurenenud valu ja ebamugavustunne kahjustatud piirkonnas, üldine desorientatsioon ja sellega väljendunud füüsilise koordinatsiooni kaotus,” seisis kohtuasjas.

Kõige selle tõttu väitis Leander Stocks, et ta kaotas tasakaalu ja lõi pea vastu ust ning sai peapõrutuse.

Hageja väitis, et hoolimata korduvatest meditsiinilistest protseduuridest ja ravist on ta “kannatanud jätkuvalt ähmase nägemise, aeg-ajalt koordinatsiooni kaotuse ja regulaarsete traumajärgsete peavalude käes“. Ta väitis, et tema elukvaliteet on juhtunu pärast halvenenud.

Stocks soovis kasiinolt hüvitiseks saada 300 000 dollarit, millele lisanduvad intressid ja kasiino poolt tema eest tasutavad kohtukulud.

Kohtulahend mängijale õigust ei andnud

 Juhtum jõudis 2016. aastal lõpuks kohtu ette. Kohtunik Amit Mehta vabastas kasiino töötaja hooletuse süüdistusest enne, kui kui asi isegi vandekohtu ette jõudis. Maryland Live kasiino turvatöötaja Darius Turner vabastati süüdistusest vandekohtu poolt pärast vähem kui tunniajalist arutelu. Stocksile jäeti võimalus otsus edasi kaevata, kuid mees seda ei teinud.

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
ajuvaba pealkiri
3 aastat tagasi

Mängijale anti 300 000, et ta kasiino kohtusse kaebaks……ega vasakpopulistliku ajalehe toimetaja ju mõtlemisvõimet ei oma!