2

TS Laevad uueks juhatuse esimeheks saab Indrek Randveer

Indrek Randveer

Mandri ja suursaarte vahelist parvlaevaliiklust opereeriva parvlaevafirma  TS Laevad OÜ juhatuse esimehena alustab 4.jaanuarist 2021  Indrek Randveer.

TS Laevad nõukogu esimehel Valdo Kalmul on hea meel, et parvlaevaettevõtte etteotsa asub laialdase tausta ning enam kui 20 aastase juhtimisalase kogemusega tippjuht.

„TS Laevad lähiaastate väljakutsed on seotud parvlaevade elektrifitseerimise ja klienditeeninduse digitaallahenduste arendamistega. Indrek Randveeri eelnev töökogemus energeetika, lennunduse ja tehnoloogia vallast ning laialdased teadmised kliendikogemuse juhtimisel ja erinevate  IT-rakenduste arendamisel aitavad neid eesmärke ellu viia.“

Hetkel töötab Indrek Randveer Eesti Energia koduturgude müügi- ja kliendikogemuse direktorina. Varasemalt on ta töötanud  juhtivatel kohtadel Microsoft Eestis, Starman Grupis, olnud  Estonian Airi kommertsjuht ja juhatuse liige ning täitnud  ka  EMT juhatuse liikme ja müügidirektori kohuseid.

„Mind motiveerivad uued väljakutsed,  töötan meelsasti koos uuendustele avatud inimestega ning pean arukaks innovaatiliste tehnoloogiate kasutamist. Tahan anda oma panuse äriarendusse ning seisan selle eest, et TS Laevade parvlaevad muutuks üha keskkonnasõbralikumaks ning kliendirakendused uueneksid koos ajaga. Olen veendunud, et ettevõtte väljundi loovad inimesed ja usun, et ühise meeskonnana viime ettevõtte uude arengujärku,“ märkis Randveer.

Randveeril on majandusalane magistrikraad Tallinna Tehnikaülikoolist. Ta on läbinud mitmeid juhtimisalased koolitusi nii Eestis kui välisriikides. Randveer on ka merendushuviline ning  väikelaeva omanik ja kapten.

TS Laevad juhatus on kolmeliikmeline, sinna kuuluvad veel juhatuse liige- laevandusvaldkonna juht Guldar Kivro ning juhatuse liige- teenindusvaldkonna juht Ave Metsla.

TS Laevad OÜ on Tallinna Sadam AS tütarettevõte, mille eesmärgiks on parvlaevaliikuse korraldamine Virtsu-Kuivastu ja Rohuküla-Heltermaa laevaliinidel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
jajah
jajah

kohe näha et vanad sõbrad

Puzikov
Puzikov

välimuselt meenutab härra veidi noort Andrus Ansipit.

wpDiscuz