1

Galerii: Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi sai 77 paari spordijalatseid

Uusi jalatseid olid Sportlandis vastu võtmas Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi sportlased Kristjan Kolotšev (vasakult), Maria Reks ja Herman Reinmaa. Foto: Arvo Tarmula

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi sai reedel Haapsalu Sportlandis pidulikult kätte 77 spordijalatsit, millega noored saavad valmivas Lihula spordihoones treenima hakata.

Spordiklubi soetas jalatsid 16 toetaja abiga – 63 valget Adidase saalijalgpalli jalatsit ja 14 Nike kergejõustikujalatsit. Spordiklubi juhi Jaanus Getreu sõnul oli jalatsite puhul oluline, et nende tallad oleksid heledad – selleks, et uuele Kanada vahtrast valminud Lihula spordihoone põrandale triipe ei tekiks. Lisaks oli Getreule oluline, et jalatsid oleksid mugavad ja kvaliteetsed, sest spordilapsele on jalats üks õppevahenditest.

Getreu lisas, et poisid, kes käivad nii jalgpalli kui ka kergejõustiku trennis, said jalgpalli jalatsid, tüdrukud võisid valida, kumba jalatsit soovivad.

Uue spordihoone valmimist loodab Getreu järmise paari nädala jooksul.  Tema sõnul on saal juba valmis – põrand on valmis, jalgpalliväravad on olemas ja korvpalli korvid on üleval, kuid praegu on asi vaid olmeruumide valmimise taga. Spordihoone avamist on ka Getreule arusaamatul põhjusel mitu korda edasi lükatud. „Kõik ootavad, ma loodan, et paari nädala jooksul saame sisse,” ütles Getreu.

Ta meenutas, et vanas saalis oli talviti vahel ainult viis kraadi sooja ja trenni tuli teha mütsid peas ja kindad käes. „Praeguses on hoopis teine tunne – nüüd on nagu päris, nagu lastel olema peab,” ütles Getreu.

Seni on Lihula väiksemad lapsed treeninud kooli aulas ning suuremad iga ilmaga 30X40meetrisel muruplatsil.

Uute jalatsite saamist valmistas Getreu ette mitu kuud ning lubas, et ka õppeaasta jooksul lisanduvad spordilapsed saavad samuti uued jalatsid. „Maapiirkonnas me peame kuidagi asjadega turgutama,” ütles Getreu.

Trennilastest oli jalatsite kättesaamisel 1. klassis käiv jalgpallipoiss Kristjan Kolotšev, U16 jalgpallivõistkonna kapten Herman Reinmaa ja kergejõustliklane, kahekordne Läänemaa meister odaviskes Maria Reks.

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi on tegutsenud 27 aastat.

Arvo Tarmula fotod

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
ninatark
ninatark

Natuke puudulik info. Tahaks ikka täpsemalt teada, mis number suurused olid? Kui paljud jalanõud olid paremale jalale ja mitu vasakule jalale? inimesi huvitaks ka see, et kas kinnitused on paeltega või kasutatakse kirirkinninust. Mis materjalist on jalatsi pealmine kiht ja kas on ikka hingav materjal.

wpDiscuz