Kaitseliit pidas linnuses sünnipäeva

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: Vendo Jugapuu
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 32
Foto: Vendo Jugapuu

Kaitseliidu Lääne malev ja naiskodukaitse Lääne ringkond pidasid oma ühist aastapäevapidu reede õhtul Haapsalu väikese linnuse õues.

Lääne maleva staabiülema Jüri Bachmani sõnul vajutas aastapäevapeole pitseri koroonaviiruse levik. „Ära ei tahtnud pidu jätta ning sellepärast tegime selle lühiformaadis ja vabas õhus, linnuse sisehoovis,” rääkis Bachman.

Aastapäeva kontsertaktusel anti kolmele kaitseliidu ja ühele naiskodukaitsjale tegevliikmele üle kaitseliidu teenetemärgid. Kaitseliidu teenetemedali I klassi said Siim Jeeberg ja Maire Kruus ning teenetemedali III klassi Karel Kelder ja Ivari Rahula.

Kaitseliidu teenetemärkide kõrval anti üle ka Lääne maleva teenetemärgid, mille said Triin Pärnpuu, Karin Aruots ja Andri Tenson. „Ka tänukirjade ja hinnaliste kingituste saajate nimekiri oli päris pikk,” ütles Bachman. „See annab kinnitust, et Lääne malevas ja naiskodukaitse Lääne ringkonnas on palju tegusaid inimesi, kes panustavad vabatahtlikuna väga palju selleks, et Eesti oleks veel parem ja veel turvalisem.”

Kaitseliidu Lääne malev sai tänavu 103 ja naiskodukaitse Lääne ringkond 92aastaseks. Pidupäeva puhul tervitas kaitseliitlasi ja naiskodukaitsjaid ansambel Lindpriid, päevakohaseid sõnavõtte pidasid kaitseliidu ülem Riho Ühtegi, Lääne maleva pealik Andres Välli, kaitseliidu Lääne ringkonna ülem Rasmus Lippur ja naiskodukaitse Lääne ringkonna juht Eda Loik.

Vendo Jugapuu fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
sõja
3 aastat tagasi

edu ei sõltu mundri moenäitustest