Galerii: pensionäride ühendus kinkis sotsiaalmajale õunapuu

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu sotsiaalmaja sisehoovi istutati täna Haapsalu pensionäride ühenduse kingitud iluõunapuu. Foto Arvo Tarmul

Haapsalu pensionäride ühendus kinkis Haapsalu sotsiaalmajale 25. sünnipäevaks iluõunapuu, mille ümber võiks sotsiaalmaja sisehoovi tekkida ilus õitsev aed.

Haapsalu sotsiaalmaja direktori Serli Küünarpuu ütles, et õunapuu on tulevikku suunatud kingitus, sest selle kasvamine võtab aega.

Haapsalu pensionäride ühenduse juht Mall Lepmetsa sõnul on tegemist iluõunapuuga sordist „August Vaga”. Selle kinkimine on aga märk koostööst ja armastusest. Pensonäride ühing on sotsiaalmajaga seotud olnud maja avamisest saadik.

Küünarpuu ütles, et eelmise aasta lõpus plaaniti sotsiaalmaja 25. sünnipäeva tähistada korraliku suure sünnipäevapeoga, kuid koroonaviiruse leviku tõttu tuli neist plaanidest loobuda. Nii tähistatakse sünnipäeva väiksemates gruppides.

Fotod Arvo Tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz