Politsei lahkus Bürgermeistri holmi kordonist

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Oktoobri lõpuks peab Haapsalu politseijaoskond endised piirivalvekordoni ruumid Haapsalus Bürgermeistri holmil vabastama ja Riigi Kinnisvara ASile (RKAS) üle andma.

Neljapäeval-reedel kolis politseijaoskond oma viimased asjad kordoni hoonest ära. „Ega seal enam suurt midagi polnudki, ainult natuke mööblit,” ütles Haapsalu politseijaoskonna patrullitalituse juht Meelis Laurmann.

Laurmann lisas, et suurem osa merepäästevarustusest on teistele politseijaoskondadele ja vabatahtlikele merepäästjatele jaotatud. Mis magusal kohal asuvast Kaluri 37 kinnistust edasi saab, on veel lahtine. Kinnistu haldaja, RKASi kommunikatsioonijuht Mariliis Sepper ütles, et praegu ei oska ta veel öelda ka seda, millal võiks otsus tulla.

„Valikus on mõned variandid,” ütles Sepper. Te

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Viidikas
3 aastat tagasi

Huvitav,mis on selle tüübi nimi,kes üldse patrulli mere äärde viis ? Selle ajaga,mis patrullil linna jõudmiseks kulus, võisid pätid juba sündmuskohalt kaugel olla. Lisaks veel mõttetu kütusekulu.

No jah
3 aastat tagasi
Reply to  Viidikas

Patrull asub Lossiplats 4. Kalurid asus endine Piirivalve kordon ja hilisem merepääste.