Medell jagab kalandusnõu nüüd üle Eesti

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Margus Medell oli esimene ja seni ainus Läänemaa rannakalanduse seltsi tegevjuht. Urmas Lauri

Margus Medell oli esimene ja seni ainus Läänemaa rannakalanduse seltsi tegevjuht. Urmas Lauri

Kuu aega tagasi otsustas tosin aastat Läänemaa rannakalanduse seltsi juhtinud Margus Medell ameti maha panna ning on nüüdsest maaeluministeeriumis kalanduse arengu büroo nõunik.

Läänemaa rannakalanduse seltsile on juba uus juht leitud. „Jah-sõna on olemas, uus juht peaks alustama detsembris,” ütles Läänemaa rannakalanduse seltsi juhatuse esimees Taavi Suitsberg. „Novembris oleme juhitamatud, detsembrist on juht olemas, kui midagi ootamatut vahele ei tule.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
lüpsja /karjatalitaja
3 aastat tagasi

tulemus on , et kõik letid on norra keemiakala täis

täitsa uskumatu lugu ikka
3 aastat tagasi

See vend on ju hunnik õnnetust. Selle 12 aasta niinimetatud juhtimistegevuse tulemus on see et Läänemaad varustavad kalaga Pärnu ja Saaremaa kalurid. Huvitav mis nõu ta seal andma hakkab :))))) ega peale ämbri vist midagi anda küll ei ole :)))

Kalle
3 aastat tagasi

Vaata, ega selle seltsingu eesmärk olegi Läänemaa kalaga varustamine, vaid raha väljalüps Euroopast…See,kas kala on või ei ole, pole süsteemis tegelikult tähtis…
Ja sellega on Hr. Margus ju suurepäraselt hakkama saanud,vaadates summasid mis ta Läänemaa “kalurite” põhjatutesse kaugastesse kokku on ajanud…Omamoodi “Rail Baltic”, ütleks…
TUBLI Mees, Jõudu!!!