Politsei tabas kaks kriminaalses joobes juhti

Möödunud nädalal tuvastas politsei kaks kriminaalses joobes juhti ja kolm alkoholi tarvitanud juhti.

Haapsalu politseijaoskonna piirkonnavanema Indrek Tohtri sõnul on olukord liikluses muret tekitav. „Eelmisel nädala alustasime kaks kriminaalasja, kus sõidukit juhtisid kriminaalses joobes juhid, lisaks kolm väärteomenetlust alkoholi tarvitanud juhtide suhtes,” ütles Tohter. „On kurb, et rikkujad seavad oma käitumisega ohtu enda ja teiste elu.”

Tohtri sõnul teeb politsei kõik endast oleneva, et joobes juhid tabada enne, kui nad jõuavad põhjustada traagiliste tagajärgedega õnnetuse. Tohter rõhutas, et oluline on märkamine – kui tekib kahtlus, et rooli on istunud joobes juht, tuleb sellest teada anda 112.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vänt Võll
3 aastat tagasi

Saavutus seegi.Aga tulemus oleks kordades parem,kui julgetaks patrullida värvimata autodega. Kuigi jah-peamine on politseinike ohutus. Oleks kole,kui sulle unepealt keegi sisse sõidab.

Nii on
3 aastat tagasi

Möödunud nädalal tuvastas politsei kaks kriminaalses joobes juhti ja kolm alkoholi tarvitanud juhti.
Kõigepealt peaks ikka koolis käima ning eesti keele endale selgeks tegema ja siis põrkama siin, Mister K.S. D.

K.S.
3 aastat tagasi

Kas kolmas kriminaalses joobes juht ei olnudki kriminaalses joobes? Või pääses kolmas putku?Teil seal ikka kõik segamini nagu Kört-Pärtli särk…